Sesam-panerad torsk med wokade grönsaker och citron Kcal: 423/portion, Recept 2 portioner: 250g Torsk 1 ägg  0,5 dl (skalade och torkade) sesamfrö 0,5 dl bovetemjöl ljust En halv citron  **WOK:  1 paprika röd Ett halvt blomkålshuvud 1-2 morötter 1 msk olivolja 0,5 dl turkisk yoghurt

Sesam-panerad torsk med wokade grönsaker och citron Kcal: 423/portion, Recept 2 portioner: 250g Torsk 1 ägg 0,5 dl (skalade och torkade) sesamfrö 0,5 dl bovetemjöl ljust En halv citron **WOK: 1 paprika röd Ett halvt blomkålshuvud 1-2 morötter 1 msk olivolja 0,5 dl turkisk yoghurt

Asiatisk wok med kål och sesamstekt ägg

Asiatisk wok med kål och sesamstekt ägg

Woks, Lisa, Healthy Food, Recipies, Recipes, Healthy Nutrition, Rezepte, Healthy Foods, Healthy Eating

Pad Thai är en av Thailands klassiska rätter och en storfavorit även här i Sverige. Nu kan du enkelt laga den hemma! Den är mild i smaken och garneras med koriander, lime och hackade jordnötter efter tycke och smak. Kanske en ny favorit att varva fredagstacosen med.

Pad Thai är en av Thailands klassiska rätter och en storfavorit även här i Sverige. Nu kan du enkelt laga den hemma! Den är mild i smaken och garneras med koriander, lime och hackade jordnötter efter tycke och smak. Kanske en ny favorit att varva fredagstacosen med.

Stekt ris med räkor

Stekt ris med räkor

Fried rice med ägg  och räkor – snabbt, gott och smalt!

Fried rice med ägg och räkor – snabbt, gott och smalt

Fried rice med ägg och räkor – snabbt, gott och smalt!

Jag brukar göra den här men enbart med kyckling och utan farinsocker och ägg. Mycket, mycket gott!

Jag brukar göra den här men enbart med kyckling och utan farinsocker och ägg. Mycket, mycket gott!

Pad Thai | Recept från Santa Maria

Pad Thai | Recept från Santa Maria

Dundermiddag🙌🏼☝🏼👌🏼😍 Min nyttiga och proteinrika version av Thaimat/wok/Pad Thai med bönpasta, wokgrönsaker, kyckling, ägg, isbergssallad och bladspenat🍲🍗🍝 Recept hittar ni nedan i kommentarerna ☺️ #sallad #pasta #nudlar #sojasås #kycklingwok

Dundermiddag🙌🏼☝🏼👌🏼😍 Min nyttiga och proteinrika version av Thaimat/wok/Pad Thai med bönpasta, wokgrönsaker, kyckling, ägg, isbergssallad och bladspenat🍲🍗🍝 Recept hittar ni nedan i kommentarerna ☺️ #sallad #pasta #nudlar #sojasås #kycklingwok

Wok är den perfekta snabbmaten – och resträtten! Skrumpna grönsaker slipper gå till spillo, och det mesta funkar tillsammans. Så se grönsakerna i det här receptet mer som en riktlinje. Förvandla woken till fried rice med överblivet ris och några ägg.

Wok är den perfekta snabbmaten – och resträtten! Skrumpna grönsaker slipper gå till spillo, och det mesta funkar tillsammans. Så se grönsakerna i det här receptet mer som en riktlinje. Förvandla woken till fried rice med överblivet ris och några ägg.

Recept på en italiensk lax med soltorkade tomater. Allt i ett i ugnen med lax är praktiskt och blir extra gott när smakerna gifter sig.

Sallad med varmrökt fisk

Kassler i kål- och äppelwok – en wok i lite mer svensk tappning – Allt om Mat

Ibland känns det som att man inte har någon mat hemma, men har du bara lite olika grönsaker, kryddor och ägg så kan du lätt slänga ihop en både snabb, god och mättande lunch. Här får ni recept på e…

Ibland känns det som att man inte har någon mat hemma, men har du bara lite olika grönsaker, kryddor och ägg så kan du lätt slänga ihop en både snabb, god och mättande lunch. Här får ni recept på e…

På 90-talet kom wokpannan in i det svenska köket och den är definitivt här för att stanna. Med nudlar och de typiska asiatiska smaksättarna lime, soja och sambal som bas är möjligheterna till variation många. Här knäcker du dessutom några ägg i pannan för en krämigare och matigare wokrätt.

På 90-talet kom wokpannan in i det svenska köket och den är definitivt här för att stanna. Med nudlar och de typiska asiatiska smaksättarna lime, soja och sambal som bas är möjligheterna till variation många. Här knäcker du dessutom några ägg i pannan för en krämigare och matigare wokrätt.

Pad Thai | Recept från Santa Maria

Pad Thai | Recept från Santa Maria

Pad Thai

Pad Thai

Lammfilé med primörer, toppmurklor och nässelvelouté | Allt om Mat

Lammfilé med primörer, toppmurklor och nässelvelouté För bästa smak och frasigaste yta bryner vi köttet i lika delar rapsolja och smör. Vi tar inte olivolja för den kan bli lite besk när den hettas upp i över 140°

Lammfilé med primörer, toppmurklor och nässelvelouté | Allt om Mat

Pinterest
Search