Pinterest • Världens idékatalog

Idag har jag pysslat med att få en mer höstig touch i vardagsrummet. Saknar en mjukgul alt vinröd kudde. Tips någon?

19
4

Helhet. Något sådant här kanske är ett mer realistiskt mål för mig, saknar vinterkläder, men någon stans ska jag ju börja.

18
1

Ananaskaka i långpanna - Om du saknar just ananas så går det bra med något annat som t ex fruktcoctail eller någon annan frukt.

19

Men har du inte saknat aldrig hålla nån i handen. Aldrig röra någon. Unge, saknar du att inte vara astronaut? Nej, man saknar inget som man inte haft. //Säkert: Jag blev som kvar

Om du möter någon som saknar ett leende, ge denne ett av dina

2

På hösten gräver jag upp dem och lägger knölarna i plastkassar försedda med några lufthål. Sedan hänger jag dem med kassarna öppna över etttrappräcke. Fult men bra! Trapphuset saknar fönster och håller ca 5-8 grader.Jag har aldrig varit med om att någon knöl har dött under vinterförvaringen.

1

Känslan av att ha förlorat någon jag redan saknar - Karin Nordkvist

2

Skär, rosa, rosenröd - en kär färg har många namn. Överraska någon du tycker om eller saknar och lägg lite extra omtanke på att duka bordet med något speciellt för just den personen.

7
1

Jag saknar min favorittidning så mycket... ;( Timmerhus & Interiör Om du vill kolla in någon av tidskrifterna som kom ut se här: ssuu.com/timmerhus