Pinterest • Världens idékatalog

Wonder Woman - Dodge - tryck fram - V-ringning - passform: normal Den vackra Diana är en av de äldsta superhjältarna och den första superhjälten i DC Comics serier. Hon är mer känd som Wonder Woman. Med sitt lasso tvingar hon fienderna tala sanningen. Trycket på framsidan visar Wonder Woman i hennes sexiga superhjälte-kostym. Vilken kvinna skulle inte älska att ha det där lassot?!

- Tryck fram   - Båthals      Wonder Woman är en av de mest kända kvinnliga superhjältar. Hon har en perfekt blandning av skönhet, intelligens och muskler. På denna röda tröja för damer är den klassiska Wonder Woman-logotypen avbildad.

Hot Topic DC Comics Suicide Squad Harley Quinn Sequin Dress (€50) ❤ liked on Polyvore featuring dresses

1

Wonder Woman - Silhouette - heltryckt framsida - sublimeringstryck - otryckt vit baksida - rund hals - passform: normal Vacker, stark, oövervinnerlig - denna T-shirt kommer att få dig att känna dig som en superhjältinna - den har ett stort tryck på framsidan som visar silhuetten av den populära tecknade karaktären Wonder Woman och i fjärran även silhuetterna av Batman och Superman. Detta är en perfekt topp, inte bara för seriekännare eller fans av den nya DC superhjältefilmen!

från Vogue

Les t-shirts rock MKT x Universal Music

David Bowie Pink Floyd Ramones...les tee shirts rock MKT Studio x Universal Music

13
3
från E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH

Black Premium by EMP Signature Collection (Motörhead)

Motörhead T-Shirt »Black Premium by EMP Signature Collection« | Buy now at EMP | More Band merch T-shirts available online ✓ Unbeatable prices!

2

Collar Dress - Kort klänning från American Horror Story

1

Wonder Woman Logo Socken allover

EMP Merchandising • Rock & Metal Online Shop

EMP Merchandising • Rock & Metal Online Shop