Klassiska kombinationen potatis och sill i roligare form!

Klassiska kombinationen potatis och sill i roligare form!

Wrap med potatis och sill - Icakuriren

Wrap med potatis och sill - Icakuriren

Klassiska kombinationen potatis och sill i roligare form!

Klassiska kombinationen potatis och sill i roligare form!

#Midsummer party

For lagniappe. Swedish midsummer buffet: pickled herring, new potatoes, sour cream, dill, strawberries

Midsommarmat. Sill, färsk potatis, grillspett, rabarberpaj, jordgubbstårta med mera, med mera. // Food in Midsummer in Sweden

Midsommarmat. Sill, färsk potatis, grillspett, rabarberpaj, jordgubbstårta med mera, med mera. // Food in Midsummer in Sweden

Food for #midsummer in #Sweden

Johnér Images -High quality authentic images, 1 million pictures, 250 photographers

Linda´s Goda: Godaste såsen till sill och potatis

Linda´s Goda: Godaste såsen till sill och potatis

Godaste såsen till sill och potatis

Godaste såsen till sill och potatis

5 stjärnor Leva & Bo, 4 getingar Mitt Kök, Frankrike, Bourgogne, Chardonnay, 5688, 99 kr. Fruktig, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, mineral, örter och citron. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk- och skaldjursrätter, t ex vitlöksgratinerade havskräftor. Bra grillvin, Till paket m vit fisk, potatis, citron, fänkål, sill & sparris på grillen.

5 stjärnor Leva & Bo, 4 getingar Mitt Kök, Frankrike, Bourgogne, Chardonnay, 5688, 99 kr. Fruktig, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, mineral, örter och citron. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk- och skaldjursrätter, t ex vitlöksgratinerade havskräftor. Bra grillvin, Till paket m vit fisk, potatis, citron, fänkål, sill & sparris på grillen.

Sillsallad. Sallad med sill i småbitar med finhackat äpple, lök, potatis och rödbetor. En klassisk kall sallad med sill till julbord.

Sillsallad

Sillsallad. Sallad med sill i småbitar med finhackat äpple, lök, potatis och rödbetor. En klassisk kall sallad med sill till julbord.

En somrig silllunch på akterdäck är vardagslyx på sommaren. Vi dukar upp en klassisk SOS med sill, ost, smör och säsongens första färskpotatis. Jag tänker äta färskpotatis varje dag hela sommaren, det är det godaste jag vet.

For Swedes, a herring lunch on the deck in the summer is a must. They serve a classic pickled herring, cheese, butter, and season's first new potatoes. Get inspired and add some Swedish flavor to your next back yard meal!

Dag 19. . Gröt + rårörda lingon + havre-yoghurt med vegansk granola + ostmacka + kaffe . Kantareller i klassisk fransk lökinläggning (en höjdare från svärmor som blir ett perfekt substitut till inlagd sill), potatis, hollandaisesås (en rest från måltiden med mannagryns-fisk), citron & flingsalt. Serverat med knäckebröd. Så gott!👌🏼 . Stekt potatis med lokalproducerad korv & ägg. . #pyttipanna #lök #panerad #mannagryn#kastaintemat

Dag 19. . Gröt + rårörda lingon + havre-yoghurt med vegansk granola + ostmacka + kaffe . Kantareller i klassisk fransk lökinläggning (en höjdare från svärmor som blir ett perfekt substitut till inlagd sill), potatis, hollandaisesås (en rest från måltiden med mannagryns-fisk), citron & flingsalt. Serverat med knäckebröd. Så gott!👌🏼 . Stekt potatis med lokalproducerad korv & ägg. . #pyttipanna #lök #panerad #mannagryn#kastaintemat

✅ Tro det eller ej, men inlagd aubergine både smakar och ser ut som sill! För att det sedan ska bli till en vegansk gubbröra – blanda den inlagda auberginen med kapris, potatis, rödlök, gräslök och växtbaserad crème fraiche. Bjud på knäcke och toppa med dill.

✅ Tro det eller ej, men inlagd aubergine både smakar och ser ut som sill! För att det sedan ska bli till en vegansk gubbröra – blanda den inlagda auberginen med kapris, potatis, rödlök, gräslök och växtbaserad crème fraiche. Bjud på knäcke och toppa med dill.

Pinterest
Search