Smör

Utforska relaterade ämnen

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Crashed potatoes är nog bland det lättaste och mest tacksamma tillbehör man kan göra. Gjorde dem första gången i november förra året och det är omöjligt att misslyckas med dem. Du behöver (4 pers) 1½ kg delikatesspotatis smält smör flingsalt,… Continue Reading →

Crashed potatoes är nog bland det lättaste och mest tacksamma tillbehör man kan göra. Gjorde dem första gången i november förra året och det är omöjligt att misslyckas med dem. Du behöver (4 pers) 1½ kg delikatesspotatis smält smör flingsalt,… Continue Reading →

Den godaste rabarber pajen jag vet. Perfekt seg och knäckig. Hemligheten är brynt smör och ..

Den godaste rabarber pajen jag vet. Perfekt seg och knäckig. Hemligheten är brynt smör och ..

Rabarbercurd - Ingredienser 500 g rabarber 1 1/2 dl vatten 2 1/2 dl Dansukker Syltsocker 2 krm kardemumma 2 ägg 50 g osaltat smör

Rabarbercurd - Ingredienser 500 g rabarber 1 1/2 dl vatten 2 1/2 dl Dansukker Syltsocker 2 krm kardemumma 2 ägg 50 g osaltat smör

Pariserbullar fyllda med vaniljkräm och toppade med smält smör och strösocker.

Pariserbullar fyllda med vaniljkräm och toppade med smält smör och strösocker.

This incredibly easy cream cheese garlic butter is full of flavors. It is irresistible on fresh bread and many other things.

Irresistible Cream Cheese Garlic Butter

This incredibly easy cream cheese garlic butter is full of flavors. It is irresistible on fresh bread and many other things.

Den här söta, syrliga rabarbercurden är en rosa dröm på scones eller ljusa frallor! Finast blir den med rosaröda rabarbersorter som rosenhagen, spangsbjerg eller elmblitz. Ägg, socker och smör, ja förutom rabarbern, är allt du behöver!

Den här söta, syrliga rabarbercurden är en rosa dröm på scones eller ljusa frallor! Finast blir den med rosaröda rabarbersorter som rosenhagen, spangsbjerg eller elmblitz. Ägg, socker och smör, ja förutom rabarbern, är allt du behöver!

Bakade lite småkakor och tog med till syster i helgen. Kryddade dem med pepparkakskryddor, men detta går bara utesluta om man vill ha vanliga kolasnitt. Det här behöver du : 200 gram smör 1 1/4 dl strösocker 5 1/2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 3 msk sirap 2 msk vanilsocker … Läs mer

Bakade lite småkakor och tog med till syster i helgen. Kryddade dem med pepparkakskryddor, men detta går bara utesluta om man vill ha vanliga kolasnitt. Det här behöver du : 200 gram smör 1 1/4 dl strösocker 5 1/2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 3 msk sirap 2 msk vanilsocker … Läs mer

Pinterest
Sök