LED Dinner är en snygg och stilfull lampa med plats för tre värmeljus på ovansidan och LED-ljus riktad nedåt. Varmvitt ljus och även inbyggd dimmer. Inkluderad LED-belysning.

Till Udden spegelskåp finns en snygg belysningsarm med LED-belysning som ger ett vackert ljus.

Spotlight, Word Reading, Products

En modern och dimbar downlight i metall, som är utrustad med integrerad LED-belysning. Snygg vit lampa som även ärgodkänd för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning.

Vardagsrummet går helt i vitt och erbjuder en generös yta för både soffgrupp och större matbord. En inbyggd, egendesignad bokhylla i vitt med bakomliggande LED-belysning ger karaktär åt rummet och är både snygg att se på och praktisk. Matadorgatan 2 i Halmstad.

Vardagsrummet går helt i vitt och erbjuder en generös yta för både soffgrupp och större matbord. En inbyggd, egendesignad bokhylla i vitt med bakomliggande LED-belysning ger karaktär åt rummet och är både snygg att se på och praktisk. Matadorgatan 2 i Halmstad.

Agolada - a sleek cylindrical floodlight galvanized steel, with integrated LED lighting. It is very energy efficient and gives a nice up and downlight

Snygg Trappbelysning med LED tejp Xcen AB - Belysning som skapar försäljning

En snygg och stilren vägglampa i kromad metall. Huvudet är ställbart så att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Ger ett bra och behagligt ljus. Sladdlängd: 250cm. Integrerad LED-belysning.

Scope är en otroligt snygg och praktisk vägglampa i aluminium som dessutom är enkel och diskret. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus i en 40° spridningsvinkel. Spothuvudet är riktbart, både i sidled samt upp och ned, den är därför perfekt att använda för att lysa upp specifika föremål. Strömbrytaren är diskret p&ar...

Snygg vägglykta tillverkad i aluminium med en svart yta och en slitstark plastkupa. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus på din vägg. Integrerad LED-belysning.

The Nordlux MIB LED 74673043 White/Brass Pendant Light at We have the complete range of Nordlux light fixtures available for fast delivery.

158 EUR -- Classic Ø 240 mm height 117 mm white straight LED

Här är en snygg plafond som är diskret samtidigt som den är otroligt stilren. Maserlo plafond är tillverkad i stål och kommer i tre olika utföranden (svart/guld, silver eller vit). Kupan är i plast och lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Integrerad LED-belysning.

Bubbles är en praktisk, snygg och stilren taklampa, anpassad till badrumsmiljö. Utrustad med 4st riktbara spotlights och integrerad LED-belysning. Lampan är tillverkad i metall, med kromad yta och dekorativa detaljer med synliga bubblor innuti. Integrerad LED-belysning.

Puzzle är en snygg och elegant vägglampa. Väldigt tunn och sticker inte ut långt från väggen. Puzzle är utrustad med LED-teknik som sprider ett diskret och harmoniskt ljus. Integrerad LED-belysning.

Pinterest
Search