Pinterest • Världens idékatalog

Köttfärsfylld Spagettipumpa

Detta blev såååå gott och barnen åt med god aptit! ja alla utom Alice, för hon gillar inget annat än Tacos och vanlig spaghetti med köttfärssås och absolut inga konstiga grönsaker! Suck! ;) Hittar ni inte spagettipumpa på ert varuhus, så FRÅGA efter den! Det är ju en säsongsgrönsak och BÖR finnas! Hur man tillreder […]

Spagettipumpa med vitlök och parmesan

Pasta romanesco med ruccolapesto och bacon Byt dock ut pastan till spagettipumpa. Koka upp lättsaltat vatten. Dela pumpan och gröp ur kärnorna. Koka i ca 20 min. Gröp ut pumpaköttet och blanda med peston. Servera som i receptet.

Spagettipumpa med vitlök och parmesan

Testat spagettipumpa nån gång? Här äter vi kycklingbullar med stekt lök, tomat, vitlök, jalapeno, svarta bönor, Avocado, persilja, salt, peppar och slutligen rörs spagettipumpan ner i härligheten. Man kan koka den, köra den i ugnen eller mikron. Vi mikra den efter att vi delat den i 2 halvor i cirkus 8 min, stick en gaffel i den så märks det om den är klar, man skrapar ut själva spaghettin ur skalet.

VisaLiza : Spagettipumpa med spenat, tomat och rostade hassel...

SPAGETTIPUMPA 'Vegetable Spaghetti' i gruppen Grönsaksväxter / Fruktgrönsaker / Pumpa hos Impecta Fröhandel (9445)

SPAGETTIPUMPA 'Vegetable Spaghetti' i gruppen Grönsaksväxter / Fruktgrönsaker / Pumpa/Vintersquash hos Impecta Fröhandel (9445)

planterar tätt. Det är roligt och vackert att plantera grönsaker tätt. Här växer kronärtskocka, spagettipumpa, sallad, salvia, luktärt, honungsfacelia och klockranka.