Pinterest • Världens idékatalog

Angular wooden roof reduces sound reverberation inside swimming pool by Duggan Morris.

429
74
2

Arkitekt Wall White är framtagen för att komplettera det stora utbudet av vitt kakel men i formatet 10x30 cm. Serien Arkitekt Wall har samma egenskaper som Arkitekt men fungerar endast som väggplattor och gör sig kanske bäst i köksmiljö samt badrumsmiljö.

1

Lunds Domkyrkoforum, foto: Kasper Dudzik. Lund, Sweden.

54
8

Besök de Kungliga Slotten! Kungliga Slottet i centrala Stockholm är Kungens officiella residens och stora delar av Kungafamiljens representation äger rum här. Slottet är även en daglig arbetsplats för Kungafamiljen och för de ämbeten som ingår i Kungl. Hovstaterna. Med denna kombination av kunglig representationsbostad, arbetsplats och kulturhistorisk monument öppet för besökare året om är Kungliga Slottet unikt bland Europas kungliga residens. Slottet är byggt i barockstil av arkitekt…

Hallonporten – De nya byggnaderna skapa tillsammans en vacker och lekfull helhet.

53
6

På uppdrag av Wåhlin fastigheter har Utopia Arkitekter tagit fram ett förtätningsförslag för hyresrätter i Hallonbergen, Sundbyberg. De sex nya byggnaderna med sammanlagt 170 lägenheter blir ett samtida lekfullt tillägg som tydligt bryter av mot den stora skalan och likformigheten hos områdets äldre bebyggelse.

8

Stora torget Barkarbystaden White arkitekter

1

Stora Ursvik by Topia Landskapsarkitekter.

1
från ArchDaily

Gallery of Sommarhus at Stora Gasmora / LLP Arkitektkontor - 15

Sommarhus at Stora Gasmora / LLP Arkitektkontor

2

Stora torget Barkarbystaden White arkitekter

1