Pinterest • Världens idékatalog

Black Toe Nail Art

831
113

http://carehudvard.com/pedikyr-goteborg/ - En pedikyr/fotvård innebär att mjuka upp fötterna. Man tar bort torr hud på hälar mm samt att man förbättrar utseendet på dem och på tånaglar. I en pedikyr/fotvårdsbehandling ingår fotbad, borttagning av förhårdnader, formning av tånaglar, ansning av torra nagelband, slipning av naglar, fotmassage och lackning. En pedikyr hjälper dig att hålla dina fötter i god form.

från Sköna Hem

I dagens handväska…

Japp då är vi iväg! I dagens handväska! Älsklingshalsband från Other Stories. Bästa handkrämen! Lacket som pryder mina tånaglar. Glasögon från Ray Ban och kalender, passfodral och anteckningsbok,...

4th of July Glitz. Fireworks nail art design over Sation "Red Hot Orange". Nail Art & Pedicure by Mai

528
57

En tanke om dagen 12 april 2016 En tanke om mål Efter ett mördarpass på gymmet i morse och en relativt äcklig proteindrink insåg jag att det inte längre är Beach 2016 som är sommarens mål. Jag höjer helt enkelt ribban och kör Bitch 2016. Så här blir årets sommarattityd: Samma par jeansshorts augusti ut. Ytterst sparsamt användande av bh och hårborstar. (Alltså, fransyskor tramsar inte med sånt. Varför ska vi?) Bada kan man göra i havet. Sminka sig kan man göra i stan. Alltid röda…

Een ingegroeide teennagel is een pijnlijk en vaak voorkomend probleem dat behandeld moet worden om infectie te voorkomen. Welke middelen zijn geschikt?

2
från eHow

How to Get Rid of Toenail Fungus Fast

How to Get Rid of Toenail Fungus Fast (with Pictures) | eHow

49
9

"Att man inte mer hundra journalister och 50 webbutvecklare inte lyckas locka fler läsare än nån särskrivande plattländsk hemmamamma som skriver om bajs och fotar sina tånaglar" :) Klockren! :)