Tildas tekakor

Tildas tekakor

Swedish Bread, Swedish Foods, Bread Bun, Freshly Baked, Tasty Recipe, Food Inspiration, Crackers, Biscuits, Foodies

Wow, ytterligare ett favoritrecept att lägga till samlingen. Det här kan vara det godaste brödet jag bakat. Brödet baseras på en gröt och...

Wow, ytterligare ett favoritrecept att lägga till samlingen. Det här kan vara det godaste brödet jag bakat. Brödet baseras på en gröt och...

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova!  RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova! RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Helgfrukostar är ju bland det bästa som finns;) Då har man tiden att baka färskt bröd och det förhöjer verkligen… Dessa Tekakor blev jätte goda, lite grövre än de vanliga som jag brukar göra! Dessa Tekakor blev lite extra fluffiga då jag använde Manitoba cream istället för vanligt vetemjöl! Riktigt fina och fluffiga! Du behöver: ... [Read more...]

Helgfrukostar är ju bland det bästa som finns;) Då har man tiden att baka färskt bröd och det förhöjer verkligen… Dessa Tekakor blev jätte goda, lite grövre än de vanliga som jag brukar göra! Dessa Tekakor blev lite extra fluffiga då jag använde Manitoba cream istället för vanligt vetemjöl! Riktigt fina och fluffiga! Du behöver: ... [Read more...]

Recept på tekakor. Enkelt och gott. Alla har väl någon gång smakat på en tekaka? det fluffiga brödet som passar utmärkt till frukosten med en eller två ostskivor på, eller perfekt att ha som grund till räkmackan, tekakor är jästbaserat bröd och innehåller både vetemjöl och socker.

Recept på tekakor. Enkelt och gott. Alla har väl någon gång smakat på en tekaka? det fluffiga brödet som passar utmärkt till frukosten med en eller två ostskivor på, eller perfekt att ha som grund till räkmackan, tekakor är jästbaserat bröd och innehåller både vetemjöl och socker.

Snabb påsklimpa – lindasbakskola.ned.betaurl.se

Snabb påsklimpa – lindasbakskola.ned.betaurl.se

glutenfria_tekakor

glutenfria_tekakor

Saffransbullar med tre fyllningar – Lindas Bakskola

Saffransbullar med tre fyllningar – Lindas Bakskola

Barnsligt god vaniljkladdkaka med kolaseg mitten.   10 pers 100 g smör 2 ägg 1.5 dl vetemjöl 3 dl strösocker 3 tsk vaniljsocker 2 msk grädde   Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra…

Barnsligt god vaniljkladdkaka med kolaseg mitten. 10 pers 100 g smör 2 ägg 1.5 dl vetemjöl 3 dl strösocker 3 tsk vaniljsocker 2 msk grädde Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra…

Mjuka tekakor! Underbart fluffiga! | Tidningen Hembakat

Mjuka tekakor! Underbart fluffiga! | Tidningen Hembakat

TᏋᏦAᏦOᖇ || ca 20 st. 2 dl havregryn ~ 5 dl mjölk, 3% ~ 50 g jäst ~ 1 tsk salt ~ 3 msk flytande honung ~ 1 litet ägg ~ 12 dl vetemjöl special ~ 50 g rumsvarmt smör i kuber | (1)Häll havregryn och mjölk i en kastrull och värm till 37 grader. Smula jästen i en bunke, gärna sådan till en hushållsassistent, och tillsätt mjölkblandningen. Rör tills jästen har löst sig. Tillsätt salt, honung och ägg och blanda lite till. Tillsätt mjölet lite i ­sänder medan maskinen går. Arbeta degen tills den…

TᏋᏦAᏦOᖇ || ca 20 st. 2 dl havregryn ~ 5 dl mjölk, 3% ~ 50 g jäst ~ 1 tsk salt ~ 3 msk flytande honung ~ 1 litet ägg ~ 12 dl vetemjöl special ~ 50 g rumsvarmt smör i kuber | (1)Häll havregryn och mjölk i en kastrull och värm till 37 grader. Smula jästen i en bunke, gärna sådan till en hushållsassistent, och tillsätt mjölkblandningen. Rör tills jästen har löst sig. Tillsätt salt, honung och ägg och blanda lite till. Tillsätt mjölet lite i ­sänder medan maskinen går. Arbeta degen tills den…

Tekakor Tips: kavla ut på hela bakplåtspappret, skär i rutor, går dubbelt så fort som rundlar, ca 3 plåtar. 5dl grovt rågmjöl och 5dl vetemjöl o 1/2 mängden sirap

Tekakor Tips: kavla ut på hela bakplåtspappret, skär i rutor, går dubbelt så fort som rundlar, ca 3 plåtar. 5dl grovt rågmjöl och 5dl vetemjöl o 1/2 mängden sirap

morotstekakor6

Saftiga frallor med nyttiga och goda morötter i degen.

Pinterest
Search