Pinterest • Världens idékatalog

Vi gillar att grilla. Här är fyra läckra kalla såser som är goda till mycket på grillfesten!

4
från Bloglovin’

Laxgratäng med basilika (Jennys Matblogg)

Godaste grilltillbehören

6

Grillade fyllda lökkorgar - Jennys Matblogg

1

Grillade pitabröd med färskost och skinka

2

Sommar och vilket är lika med grillning för många av oss tillsammans med goda vänner som ger en klar guldkant på livet. Jag hoppas att ni ska bli inspirerade att leta Er fram till bokens smultronställen och få dom där recepten vi alla letar efter. https://itunes.apple.com/se/book/grillkvallar-tillbehor/id893551119?mt=11&uo=4&at=11lHef

Den fint marmorerade ryggbiffen US Beef Striploin är en mör och saftig höjdare på grillen. Med fettkappan kvar så maximeras smakerna. Ett färgglatt tillbehör till grillköttet är en bruschetta med rostade grönsaker, oliver och färskost spetsad med apelsin och vitlök. Välkommen till medelhavet.

1

Vårtema – Halloumipanerade kycklingspett - Jennys Matblogg

2
från alltommat.se

Grillpotatis

Kokt potatis marineras med Hickory smoke liquid så att den får en lätt rökig smak som passar extra bra när potatisen sedan värms på grillen som tillbehör till annat grillat.

Tillbehöret som får linssoppan att lyfta | Mat & Vin | Aftonbladet

Rökig grillsås Barbeque 250 ml | Kung Markatta - kungen av ekologiskt Kung Markattas ekologiska Barbequesås är smakrik och har en fyllig smak av solmogna tomater. Såsens milda rökighet kommer från naturligt rökt salt. Såsen är ett perfekt tillbehör till varje grillning!

1