Pinterest • Världens idékatalog

Denna nyligen inlagda pressgurkan ska plockas fram till frukosten idag. Väldigt enkelt att göra själv, ändå var det första gången som jag gjorde det igår Till en liten burk behöver du : 1 styck slanggurka 1 tsk salt ett kryddmått vitpeppar 1/2 dl socker 1/2 dl ättika 12 % 4-5 … Läs mer

39
3

En vegetarisk matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en vegetarisk storfavorit.

13

Saffranslängd med vit choklad | Recept ICA.se

340
22
1
från Köket.se

Rostad mjuk pepparkaka med ädelost

Rostad mjuk pepparkaka med ädelost (kock Ernst Kirchsteiger)

37
2

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

34
1

Ugnsbakade rödbetor blir tillsammans med krämig chèvre och knapriga valnötter ett perfekt tillbehör till salta kötträtter. Ringla lite balsamvinäger över rödbetorna vid servering och njut av smakerna.

2

Trekantsbröd med fetaost & timjan, perfekt brytbröd när man är många!

90
4

Karamelliserad brysselkål är ett tillbehör som passar utmärkt till de flesta rätter, speciellt ugnsstekt kalkon! Brysselkålen sjuds i en blandning av honung, risvinäger och misopaste för att få sötsalta smaker.

8

En krämig och mättande rotfruktsgratäng som passar bra till det mesta – därför gör den sig extra bra på buffé- eller julbordet. Potatis, morötter, purjolök och palsternacka får smak av timjan och citron. Den rivna osten blir sedan kronan på verket!

32
1