Pinterest • Världens idékatalog

Spenatpaj

Pajen är godast ljummen. Är den gjord i förväg är det bäst att värma den i 150° ca 15 min före servering.

pin 3

Denna nyligen inlagda pressgurkan ska plockas fram till frukosten idag. Väldigt enkelt att göra själv, ändå var det första gången som jag gjorde det igår Till en liten burk behöver du : 1 styck slanggurka 1 tsk salt ett kryddmått vitpeppar 1/2 dl socker 1/2 dl ättika 12 % 4-5 … Läs mer

pin 83
heart 6

Krämig rödbetssallad – den bästa!

pin 53
heart 1

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

pin 55
heart 3

Ett perfekt grönt tillbehör eller som en vegetarisk huvudrätt. Den här matiga salladen med äpplen, selleri, valnötter och rucola funkar precis lika bra på buffébordet som till julmaten.

pin 7

- Parmesan Kex - Parmesan Biscuits with Sesame Seeds

pin 5

Trekantsbröd med fetaost & timjan, perfekt brytbröd när man är många!

pin 115
heart 5

En krämig och mättande rotfruktsgratäng som passar bra till det mesta – därför gör den sig extra bra på buffé- eller julbordet. Potatis, morötter, purjolök och palsternacka får smak av timjan och citron. Den rivna osten blir sedan kronan på verket!

pin 44
heart 3

Rostad mjuk pepparkaka med ädelost

Rostad mjuk pepparkaka med ädelost (kock Ernst Kirchsteiger)

pin 47
heart 1

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

pin 9