Pinterest • Världens idékatalog

Denna nyligen inlagda pressgurkan ska plockas fram till frukosten idag. Väldigt enkelt att göra själv, ändå var det första gången som jag gjorde det igår Till en liten burk behöver du : 1 styck slanggurka 1 tsk salt ett kryddmått vitpeppar 1/2 dl socker 1/2 dl ättika 12 % 4-5 … Läs mer

80
6

Spenatpaj

Pajen är godast ljummen. Är den gjord i förväg är det bäst att värma den i 150° ca 15 min före servering.

3

Trekantsbröd med fetaost & timjan, perfekt brytbröd när man är många!

112
5

Krämig rödbetssallad – den bästa!

51
1

jednohudky, recept, veselé jednohubky, party jednohubky, mozarella a olivy, mozzarella

100
6

En vegetarisk matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en vegetarisk storfavorit.

17

- Parmesan Kex - Parmesan Biscuits with Sesame Seeds

5

Saffranslängd med vit choklad | Recept ICA.se

401
26
1

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

55
3

Ett perfekt grönt tillbehör eller som en vegetarisk huvudrätt. Den här matiga salladen med äpplen, selleri, valnötter och rucola funkar precis lika bra på buffébordet som till julmaten.

6