Tillbehör julmat

Utforska relaterade ämnen

jednohudky, recept, veselé jednohubky, party jednohubky, mozarella a olivy, mozzarella

jednohudky, recept, veselé jednohubky, party jednohubky, mozarella a olivy, mozzarella

Rödbetor med fetaost och timjan

Rödbetor med fetaost och timjan

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

En vegetarisk matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en vegetarisk storfavorit.

En vegetarisk matpaj lagad på vinterns gröna guld – grönkålen. Pajen passar såväl som en huvudrätt som på buffébordet, och är till exempel säsongsmässigt helt rätt som grönt tillbehör på ett julbord. Grönkål tillsammans med getost och valnötter gör den här pajen till en vegetarisk storfavorit.

Läckert drinkplock, favoritlaxen och nötgratinerad chèvre som värmer efter en kylig kväll vid elden –  vår valborgsmiddag är lika god som enkel att göra

Läckert drinkplock, favoritlaxen och nötgratinerad chèvre som värmer efter en kylig kväll vid elden – vår valborgsmiddag är lika god som enkel att göra

Pajen är godast ljummen. Är den gjord i förväg är det bäst att värma den i 150° ca 15 min före servering.

Spenatpaj Pajen är godast ljummen. Är den gjord i förväg är det bäst att värma den i 150° ca 15 min före servering

Pajen är godast ljummen. Är den gjord i förväg är det bäst att värma den i 150° ca 15 min före servering.

Krämig rödbetssallad – den bästa!

Krämig rödbetssallad – den bästa!

Saffranslängd med vit choklad | Recept ICA.se

Saffranslängd med vit choklad | Recept ICA.se

Janssons frestelse, recept, Jansson's temptation, julmat, traditional christmas food, sweden, swedish, julbord, recipe, new, munsbit, annorlunda, tilltugg, tillbehör, ny variant, saltbakad, potatis, nytt, new version, traditionell, traditional, comfort food, snack, snaps, Aalborg, Akvavit, I huvudet på Elvaelva

Janssons frestelse, recept, Jansson's temptation, julmat, traditional christmas food, sweden, swedish, julbord, recipe, new, munsbit, annorlunda, tilltugg, tillbehör, ny variant, saltbakad, potatis, nytt, new version, traditionell, traditional, comfort food, snack, snaps, Aalborg, Akvavit, I huvudet på Elvaelva

Snabblagad rödkålssallad är ett fräscht och gott tillbehör till skinka eller prinskorv. Färgglad med strimlad rödkål, morot och röda äpplen och friskt smaksatt med citron, svartvinbärssaft och olivolja. Knapriga hasselnötter över ger festlig känsla. Ett gott alternativ till klassisk varm rödkål.

Snabblagad rödkålssallad är ett fräscht och gott tillbehör till skinka eller prinskorv. Färgglad med strimlad rödkål, morot och röda äpplen och friskt smaksatt med citron, svartvinbärssaft och olivolja. Knapriga hasselnötter över ger festlig känsla. Ett gott alternativ till klassisk varm rödkål.

Pinterest
Sök