Tips för vardagslivet

Utforska relaterade ämnen

Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

heart 1

Vardagen är veckans viktigaste dag, en dag som är i ständig förändring. IKEA 365+ serie skål, rundad kant (Ø13cm), glas (18cl), glas (20cl), tallrik (Ø20cm).

pin 25
heart 1

Smarta och praktiska lösningar som IVAR etiketthållare förenklar och förbättrar vardagslivet.

pin 18

Leva i Nuet – i praktiken Kursen, som sträcker sig över åtta tillfällen, är en mix av föreläsningar, diskussioner och praktiska övningar. Där vi går in på vad det innebär att leva i nuet, blandar med några exempel från vardagslivet och många handgripliga tips och råd hur man gör för att öka sin närvaro i nuet. Varje kurstillfälle kommer med andra ord att innehålla en spännande kombination av både teori och praktiska övningar.

pin 1

LifePuzl is an application where you as parents can have a common calendar and diary for your children.

https://instagram.com/lifepuzl/ #todolist #update #family

heart 6

Äntligen en säng att jobba i!! Halvligger i hotellsängen och förbereder inför morgondagens presentation hos PTS, Post och Telestyrelsen. Det går sisådär…. Jag gick upp tidigt i morse, packade ihop och åkte till Uppsala och SLU. Idag har vi haft ett långt möte med länsveterinären Annelie från Västerbotten, för att planera vilka utbildningar vi ska knåpa ihop. Det blev en lång lista!

Hon skapade app för separerade föräldrar - gd.se

Lifepuzl - pressmeddelande UNDERBARA BARN

Bilpendling, papper och pitchförberedelser Återigen har jag varit i Uppsala en dag och jobbat på SLU. Det blir långa dagar med nästan 4 timmars bilresa utöver arbetsdagen och i bilen måste jag lyssna på pigg musik på hög volym för att inte somna till.

Pinterest • Världens idékatalog
Search