Pinterest • Världens idékatalog

Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

1

Vardagen är veckans viktigaste dag, en dag som är i ständig förändring. IKEA 365+ serie skål, rundad kant (Ø13cm), glas (18cl), glas (20cl), tallrik (Ø20cm).

24
5

Smarta och praktiska lösningar som IVAR etiketthållare förenklar och förbättrar vardagslivet.

18
1

Leva i Nuet – i praktiken Kursen, som sträcker sig över åtta tillfällen, är en mix av föreläsningar, diskussioner och praktiska övningar. Där vi går in på vad det innebär att leva i nuet, blandar med några exempel från vardagslivet och många handgripliga tips och råd hur man gör för att öka sin närvaro i nuet. Varje kurstillfälle kommer med andra ord att innehålla en spännande kombination av både teori och praktiska övningar.

från Apartment Therapy

10 Stylish Craft Room Storage Solutions

If you're a crafter, you know how quickly things start to pile up. Yes, I do need that many different types of scissors and that many colors of ribbon! If you have a designated craft area either large—lucky!—or small, it's nice to (at least try to) keep it organized, especially if it's in a part of your home that's not off-limits to guests. Craft supplies are often so fun and colorful, which makes them look great on display, so instead of fighting the craft chaos, embrace your stuff and be…

362
40
från SheKnows

Get organized for the New Year

The best smartphone apps to help you get organized at home!

430
69
1

Redo! (Det är inte ofta jag gör en selfie och jag vet varför: Det ser jättelöjligt ut!). Igår var det dags att presentera LifePuzl för Post- och Telestyrelsen, i innovationstävlingen ”Förenkla för föräldrar”! LifePuzl har ju ansökt om medel för att utveckla tjänsten mera och har alltså gått vidare i första uttagningen, vilket innebar att vi fick komma och presentera idén för PTS.

Bilpendling, papper och pitchförberedelser Återigen har jag varit i Uppsala en dag och jobbat på SLU. Det blir långa dagar med nästan 4 timmars bilresa utöver arbetsdagen och i bilen måste jag lyssna på pigg musik på hög volym för att inte somna till.

I söndags var jag o lilla E till Kungsberget och åkte slalom! E är redan ett proffs eftersom hon åker mycket med sin pappa, men själv har jag inte åkt på många, många år. E var nog lite orolig hur det skulle gå, framför allt i liftarna….

Läste precis i underbarabarntidningen om en app som heter LifePuzl. Jag har aldrig tidigare hört talas om den, men det kanske ni har?