Försvinnande god tomatmarmelad med smak av ingefära.

Försvinnande god tomatmarmelad med smak av ingefära.

In Swedish - Tomatmarmelad med ingefära (Tomato marmelade with dash of ginger, SO GOOD!)

In Swedish - Tomatmarmelad med ingefära (Tomato marmelade with dash of ginger, SO GOOD!

I have no idea what this says since it's not in English but I love the picture :)

I have no idea what this says since it's not in English but I love the picture :)

Krusbärsmarmelad med vanilj & citron

Krusbärsmarmelad – enkelt recept

Gooseberry Marmalade with Vanilla and Lemon - Recipe

Zürichsystrarnas mat: Rårörda äpplen med kanel

Zürichsystrarnas mat: Rårörda äpplen med kanel

Morotsmarmelad med citron

Morotsmarmelad

Morotsmarmelad med citron

Hemmagjord marmelad med rabarber och valnötter | Allers

Hemmagjord marmelad med rabarber och valnötter | Allers

Havtorns- och morotsmarmelad med kardemumma

Havtorns- och morotsmarmelad med kardemumma (in Danish)

Rabarber-+och+jordgubbsmarmelad+med+lime

Rabarber-+och+jordgubbsmarmelad+med+lime

Underbar kycklinggratäng med superb sås

Underbar kycklinggratäng med superb sås

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Snabb morgonlimpa – Lindas Bakskola

Snabb morgonlimpa – Lindas Bakskola

Kex med ostkräm och sesamfrön – salta tilltugg

Kex med ostkräm och sesamfrön – salta tilltugg

Den här plommonchutneyn passar perfekt till höstens långkok och söndagsstekar, men även på scones. Rödlök bidrar med fin färg utöver plommonens egen, medan chili och ingefära stingar till smaken. En chutney som är lika god ljummen och kall.

Den här plommonchutneyn passar perfekt till höstens långkok och söndagsstekar, men även på scones. Rödlök bidrar med fin färg utöver plommonens egen, medan chili och ingefära stingar till smaken. En chutney som är lika god ljummen och kall.

Pinterest
Search