Palermobullar med mozzarellasallad | Baromat.se - Recept, barmenyer, smårätter, tapas, meze, antipasti, delikatesser, plockmat, ostbricka, smörgåsbord och gourmétmat

Halfway through the week - how about celebrating that with some of our finest wines?

Bars är godast hemlagade! Den här varianten har en julig smak som påminner om pepparkakor och är fullproppad med nötter, fikon, aprikos och sultanrussin. Servera som mellanmål efter vinterpromenaden eller till Kalle Anka på självaste julafton.

Bars är godast hemlagade! Den här varianten har en julig smak som påminner om pepparkakor och är fullproppad med nötter, fikon, aprikos och sultanrussin. Servera som mellanmål efter vinterpromenaden eller till Kalle Anka på självaste julafton.

Torkade frukter och bär är användbart till mycket. Gott att äta som det är, eller som här, att blötlägga och mixa till en mumsig sylt till gröt, pannkakor eller varför inte ostbrickan. Välj mellan aprikos- eller tranbärssmak, eller blanda dina personliga favoriter!

Torkade frukter och bär är användbart till mycket. Gott att äta som det är, eller som här, att blötlägga och mixa till en mumsig sylt till gröt, pannkakor eller varför inte ostbrickan. Välj mellan aprikos- eller tranbärssmak, eller blanda dina personliga favoriter!

Microbröd: 1dl havregryn 1/2dl riven morot2msk äggvita (1 äggvita) 1/2dl mjölk 1krm bakpulver 1tsk kanel (valfritt) 1krm salt linfrön, pumpakärnor och solrosfrön (valfritt) Rör ihop alla ingredienserna i en skål Micra i ca 2-3min, beroende på hur tjock smeten är i skålen. Klart! ✨ Det är så himla enkelt och så gott! Receptet kan man variera hur man vill. Varför inte göra ett fruktigare bröd med torkad aprikos och tranbär eller röra ner lite honung

Microbröd: 1dl havregryn 1/2dl riven morot2msk äggvita (1 äggvita) 1/2dl mjölk 1krm bakpulver 1tsk kanel (valfritt) 1krm salt linfrön, pumpakärnor och solrosfrön (valfritt) Rör ihop alla ingredienserna i en skål Micra i ca 2-3min, beroende på hur tjock smeten är i skålen. Klart! ✨ Det är så himla enkelt och så gott! Receptet kan man variera hur man vill. Varför inte göra ett fruktigare bröd med torkad aprikos och tranbär eller röra ner lite honung

Granola bar med gojibär 10-12 st  3 mogna ekologiska bananer  1,25 dl nötsmör, osaltat (jordnöt, mandel, cashew)  1,25 dl grovt hackade nötter (mandel, valnötter, pecan, macademia)  0,75 dl blandade frön (solros, sesam, vallmo, chia)  2,5 dl havregryn, fiberberikad eller vanlig  ½ dl gojibär  ½ dl torkad frukt (aprikos, tranbär, blåbär, russin, dadlar)  3/4 dl osötade kokosflingor  ½ tsk kanel  ½ tsk vaniljpulver

Granola bar med gojibär 10-12 st 3 mogna ekologiska bananer 1,25 dl nötsmör, osaltat (jordnöt, mandel, cashew) 1,25 dl grovt hackade nötter (mandel, valnötter, pecan, macademia) 0,75 dl blandade frön (solros, sesam, vallmo, chia) 2,5 dl havregryn, fiberberikad eller vanlig ½ dl gojibär ½ dl torkad frukt (aprikos, tranbär, blåbär, russin, dadlar) 3/4 dl osötade kokosflingor ½ tsk kanel ½ tsk vaniljpulver

Resultado de imagen para samurai mask

Demon samurai by mr.

How to Throw a Wine Tasting Party and a Great Giveaway ( a wine tasting party kit)

Host a wine tasting party. I'll show you how easy and fun it can be to learn about wine and win a huge wine tasting party kit.

Red and White Wines  Beso de Vino

Rose' and Bianca Vino.

Ruffino Chianti Classico

no travel required

A favorite Ruffino Chianti Classico. part of our New Year dinner.

.

Supery Elu, Cosentino The Poet, Franciscan Magnificat, Girard Artistry. See why red blends are our faves.

Dating back to 1716, Chianti is one of Tuscany’s most famous wines. The perfect accompaniment for Bertolli recipes, Chianti always includes at least 80 percent Sangiovese grapes.

Dating back to Chianti is one of Tuscany’s most famous wines. The perfect accompaniment for Bertolli recipes, Chianti always includes at least 80 percent Sangiovese grapes.

How to pair wine and chocolate..Chocoholics Wine Tasting!  www.PassionEveryday.com

How to Pair Chocolate With the Right Wine

Wine and chocolate - San Diego Bay Wine & Food

Drink #food #delicious #lifestyle

Cheers x kelseylangevin

OMG Cheese!

At the San Francisco Cheese School. We ate from 12 o'clock on the plate starting with Ricotta and finishing with Stilton. Point Reyes Farmstead Toma and Abbaye de Belloc were my favorites.

The Wine Life

The perfect meal:) mmmm. this is the perfect meal.

Freeze Cooling Wine Glass - Set of Two

Freeze Cooling Wine Glass | Set of Two

Look at this Host Freeze Wineglass - Set of Two on today!

Pinterest
Search