Pinterest • Världens idékatalog

88b323c392ab5ece7f9a352532e202db.jpg (640×960)

pin 61
heart 3

Att BBQ:a riktigt goda ribs är betydligt enklare än man kan tro, du behöver dock lite tålamod, ett sexpack, lite musik och en brassestol medan du väntar. Om du gillar torra eller blöta ribs är en smaksak – jag gillar båda – men här kommer de i alla fall: de enda två ribsrecept du någonsin kommer behöva (plus några tillbehör). Rendezvous dry rub ribs Dry ribs är ett revben om grillats utan BBQ-sås i direktvärme men med en kryddblandning som masserats in i köttet och som konsekvens…

Smoky Paprika Rub - really yummy homemade dry rub :)

pin 6

Hi lovelies! Happy Friday! 😁 Ever wonder why we rub essential oils on the bottoms of our feet? ************************************************ 1. The bottoms of our feet have the biggest pores so the oils will be absorbed much faster into our bloodstream. ------------------------------------------- 2. There might be some oils you do not favor in scent but still want to use due to their medicinal properties. So perfect place to rub them will be the bottoms of our feet…

Sunrise on the shore of Lake Michigan in Wisconsin by Phil Koch

En god grillrub är en blandning torra kryddor som du masserar in i köttet en stund före grillningen. Magic Dust är Mike Mills rub och jag hittade receptet i Jonas Crambys bok Texas BBQ. Detta behöver du: 1 dl paprikapulver 1/2 dl salt 2 msk senapspulver 1/2 dl spiskummin 2 msk mald svartpeppar 1/2 dl vitlökspulver 2 msk cayennepeppar 1/2 dl strösocker Såhär gör du: Blanda ihop alla kryddor och förvara sedan torrt Om författaren: Christian Carlsson är trebarnsfar och hängiven grillare med…

Jerk är en marinad som härstammar från Västindien och främst Jamaica. Receptet är inte lika kryddstarkt som originalet. För en mer autentisk jerk, använd dubbelt så mycket av de torra kryddorna och mer chili.

Marinader och rubs - Dansukker

Texas road house butter

pin 8,9k
heart 1,1k

The Best Chili on Earth

Made this recipe 1/20/2016 It's REALLY GOOD. I did change it some... I added celery and one can of stewed tomatoes left out the oregano. It was tasty. Be sure to have some crusty bread to go with it. I froze a portion of this and when I thawed it out and had it the next week it was just as good if not better. YUM KEEPER

pin 41,1k
heart 4,1k
speech 27