This was a pretty fun workout to do. Didn't seem super hard while doing it but I felt it the next day. I liked that I could get my cardio and kickboxing fix in at home and in only 20 minutes.

pin 76
heart 11

Fighter Boxningssäck Hard Hitter en perfekt säck för thai- och kickboxningsträning. Träna slag- och sparktekniker, armbågar och knän. Vår populäraste säck för kampsportsträning hemma.

Extreme training: från Fittja till Hollywood / Dragomir "Gago" Mrsic .... Dragomir Mrsic är kampsportare och nordisk mästare i taekwondo. Hans träningskoncept kombinerar kampsport och fysisk träning och handlar om att bygga, underhålla och utmana sig själv med kroppen som redskap. Här delar han med sig av sina övningar och sin tränings- och livsfilosofi. #sport #idrott #träning #fitness #motionsträning #konditionsträning

pin 2

Sveriges största butikskedja för budo och kampsport. Experten på kosttillskott med 10 butiker i Sverige. Beställ online med fri frakt.

Speciellt framtagen för hård träning och lång livslängd. Padsen har BACs speciella stoppning som är extremt slagabsorberande. Kraften ”försvinner in i padsen” vilket är mycket behagligare både för den som håller och för den som utför tekniken.

A bunch (A BUNCH) of super awesome workouts. Click for more.

pin 10
heart 1

Sand Snake Workout

pin 1

Zoran Milic är en professionell kampsportare med erfarenhet från landslag i kampsport.

heart 201

Stroops Agility Dots är ett 5-pack och ytterdiametern är 12.5 cm. Perfekt för dig som vill öva upp fot koordinationer. Perfekt för alla som utövar kampsport!

Dessa kampsport skor från Mooto passar som handen i handsken och är tillverkade av hög kvalitet konstläder.

Pinterest • Världens idékatalog
Search