Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova!  RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova! RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Favoritchokladbollar – Lindas Bakskola

Favoritchokladbollar – Lindas Bakskola

Bolani är ett afghanskt tunnbröd som fylls och steks gyllene. De smakar allra godast nystekta och varma och serveras gärna med en god yoghurtdipp. Bolani kan serveras som en sidorätt eller som en hel måltid. En god vegetarisk rätt som även passar veganer. Om man vill servera en vegansk yoghurtdipp bredvid kan man enkelt byta ut yoghurten mot soja- eller havreyoghurt.  10 st bolani Ca 10 dl vetemjöl 4 dl vatten 1,5 tsk salt 2 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar bra) Fyllning 1…

Bolani är ett afghanskt tunnbröd som fylls och steks gyllene. De smakar allra godast nystekta och varma och serveras gärna med en god yoghurtdipp. Bolani kan serveras som en sidorätt eller som en hel måltid. En god vegetarisk rätt som även passar veganer. Om man vill servera en vegansk yoghurtdipp bredvid kan man enkelt byta ut yoghurten mot soja- eller havreyoghurt. 10 st bolani Ca 10 dl vetemjöl 4 dl vatten 1,5 tsk salt 2 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar bra) Fyllning 1…

Veganbiffar – Lindas Bakskola

Veganbiffar – Lindas Bakskola

Bolani är ett afghanskt tunnbröd som fylls och steks gyllene. De smakar allra godast nystekta och varma och serveras gärna med en god yoghurtdipp. Bolani kan serveras som en sidorätt eller som en hel måltid. En god vegetarisk rätt som även passar veganer. Om man vill servera en vegansk yoghurtdipp bredvid kan man enkelt byta ut yoghurten mot soja- eller havreyoghurt.  10 st bolani Ca 10 dl vetemjöl 4 dl vatten 1,5 tsk salt 2 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar bra) Fyllning 1…

Bolani är ett afghanskt tunnbröd som fylls och steks gyllene. De smakar allra godast nystekta och varma och serveras gärna med en god yoghurtdipp. Bolani kan serveras som en sidorätt eller som en hel måltid. En god vegetarisk rätt som även passar veganer. Om man vill servera en vegansk yoghurtdipp bredvid kan man enkelt byta ut yoghurten mot soja- eller havreyoghurt. 10 st bolani Ca 10 dl vetemjöl 4 dl vatten 1,5 tsk salt 2 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar bra) Fyllning 1…

Bolani är ett afghanskt tunnbröd som fylls och steks gyllene. De smakar allra godast nystekta och varma och serveras gärna med en god yoghurtdipp. Bolani kan serveras som en sidorätt eller som en hel måltid. En god vegetarisk rätt som även passar veganer. Om man vill servera en vegansk yoghurtdipp bredvid kan man enkelt byta ut yoghurten mot soja- eller havreyoghurt. 10 st bolani Ca 10 dl vetemjöl 4 dl vatten 1,5 tsk salt 2 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar bra) Fyllning 1…

Bolani är ett afghanskt tunnbröd som fylls och steks gyllene. De smakar allra godast nystekta och varma och serveras gärna med en god yoghurtdipp. Bolani kan serveras som en sidorätt eller som en hel måltid. En god vegetarisk rätt som även passar veganer. Om man vill servera en vegansk yoghurtdipp bredvid kan man enkelt byta ut yoghurten mot soja- eller havreyoghurt. 10 st bolani Ca 10 dl vetemjöl 4 dl vatten 1,5 tsk salt 2 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar bra) Fyllning 1…

Recept på Tortillabröd – baka tortillas. Enkelt och gott. Tortilla är en vanlig maträtt i Mexico och Centralamerika. En deg av majsmjöl klappas ut till tunna kakor, vilka steks på en het häll. Stekningen sker två gånger på ena sidan och en på andra, vilket gör att brödet blåser upp sig. I spansktalande länder är dock den mest populära varianten tortilla española, som baseras på ägg, potatis och lök. Här är recept är baserat på vetemjöl och du gräddar enkelt bröden i stekpanna.

Recept på Tortillabröd – baka tortillas. Enkelt och gott. Tortilla är en vanlig maträtt i Mexico och Centralamerika. En deg av majsmjöl klappas ut till tunna kakor, vilka steks på en het häll. Stekningen sker två gånger på ena sidan och en på andra, vilket gör att brödet blåser upp sig. I spansktalande länder är dock den mest populära varianten tortilla española, som baseras på ägg, potatis och lök. Här är recept är baserat på vetemjöl och du gräddar enkelt bröden i stekpanna.

Jessica på Nilsgården bjuder på äppelglögg och hembakat tunnbröd med gubbröra

Jessica på Nilsgården bjuder på äppelglögg och hembakat tunnbröd med gubbröra

Nyttig potatislimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Nyttig potatislimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Enkel äppelkaka med segmjuka kanter – Lindas Bakskola

Enkel äppelkaka med segmjuka kanter – Lindas Bakskola

Lindas godis – Lindas Bakskola

Lindas godis – Lindas Bakskola

Pinterest
Search