Pinterest • Världens idékatalog

Smidig getskinnshandske för olika utomhusaktiviteter. Ofodrad men lätt stoppad mot handflatan. En styv lite längre manschett gör handsken lätt att ta av och på. Resår i handleden.

Utomhusaktiviteter - samspel med lek - YouTube

2

Vattenflaska med kolfilter för utomhusaktiviteter /Gul

Vattenflaska med kolfilter för utomhusaktiviteter /Svart

Peak Performance Women's Hilo Zip är en supervarm tröja i stretchigt material som passar sig vid alla typer av utomhusaktiviteter, som ett värmande lager under jackan eller som en snygg tröja till vardags.

Number Caterpillar from PlayQuest Adventure Play

14
1

Bug a Bug Spray är ett insektsmedel från eco.kid som ger ett effektivt skydd mot insekter vid utomhusaktiviteter. Medlet passar både barn och vuxna i alla åldrar och är inte irriterande för hud eller ögon. Det innehåller mjukgörande eteriska oljor som tillför rikligt med fukt till huden vilket gör att sprayen kan appliceras flera gånger per dag. 100% naturliga ingredienser!

Rastaktivisterna! -rasten som aldrig tar slut.

44
5
1

Förskolan Aspen ligger högt uppe på ett berg i ett vackert skogsområde med intilliggande bebyggelse i Botkyrkas norra del. En stimulerande miljö för utomhusaktiviteter. När Soledad Quiroz Sanz började som pedagogista för drygt två år sedan var det däremot mer att önska vad gäller aktivitetsutbudet inomhus. Uppdraget blev starten på en förändringsprocess i en förskola…

2

Backyard Four in a Row Game

3.4k
490