Västra texas

Utforska relaterade ämnen

vinjournalen.se -  Vin Fakta : Vinrapport: Texas |  Texas, the Lone Star State. Här började man redan göra vin 100 år innan Kalifornien. 1650 planerades det första vinet av fransiskanermunkar i El Paso, i västra Texas. Sedan dess har vinindustrin vuxit, trots de mycket restriktiva alkohollagarna som fortfarande gäller i vissa av kommunerna. Förbud... http://wp.me/p73gTR-2Nt

Vinrapport: Texas

vinjournalen.se - Vin Fakta : Vinrapport: Texas | Texas, the Lone Star State. Här började man redan göra vin 100 år innan Kalifornien. 1650 planerades det första vinet av fransiskanermunkar i El Paso, i västra Texas. Sedan dess har vinindustrin vuxit, trots de mycket restriktiva alkohollagarna som fortfarande gäller i vissa av kommunerna. Förbud... http://wp.me/p73gTR-2Nt

Cowboy Decorating Ideas | ... am so doing this in my cowboy saloon as soon ... | DECORATING IDEAS

Cowboy Decorating Ideas | ... am so doing this in my cowboy saloon as soon ... | DECORATING IDEAS

vinjournalen.se -  Ekologiskt : Vin och det ekologiska fotavtrycket |  Idag pratas det mycket om det ekologiska fotavtrycket och att minska koldioxidutsläppen. Det samma gäller förstås också inom vinindustrin. Vilka är de största miljöriskerna när det gäller koldioxid och hur hanterar man dessa? Vad gör vinindustrin för något som är bra? Faktum är att vinproducenter... http://wp.me/p73gTR-2Qi

Vin och det ekologiska fotavtrycket

vinjournalen.se - Ekologiskt : Vin och det ekologiska fotavtrycket | Idag pratas det mycket om det ekologiska fotavtrycket och att minska koldioxidutsläppen. Det samma gäller förstås också inom vinindustrin. Vilka är de största miljöriskerna när det gäller koldioxid och hur hanterar man dessa? Vad gör vinindustrin för något som är bra? Faktum är att vinproducenter... http://wp.me/p73gTR-2Qi

vinjournalen.se -  Vin Fakta : Hur blev den svarta tuppen – Gallo Nero – symbol för vindistriktet Chianti? |  Har du någonsin undrat varför det finns en svart tupp på Chianti-etiketten? Producenterna i det underbara vindistriktet Chianti i regionen Toscana och som framställer det berömda Chianti Classico är mycket stolta över sin svarta tupp – Gallo Nero. Man berättar gärna om den urgamla legenden från 1... http://wp.me/p73gTR-3qA

Hur blev den svarta tuppen – Gallo Nero – symbol för vindistriktet Chianti

vinjournalen.se - Vin Fakta : Hur blev den svarta tuppen – Gallo Nero – symbol för vindistriktet Chianti? | Har du någonsin undrat varför det finns en svart tupp på Chianti-etiketten? Producenterna i det underbara vindistriktet Chianti i regionen Toscana och som framställer det berömda Chianti Classico är mycket stolta över sin svarta tupp – Gallo Nero. Man berättar gärna om den urgamla legenden från 1... http://wp.me/p73gTR-3qA

vinjournalen.se -  Ekologiskt : Ankor hjälper ekologisk vingård |  Att flora och fauna är viktigt för den ekologiska vingården, vet vi sedan länge. Men, ankor? På Vergenoegd Wine Estate i Stellenbosch i Sydafrika, har man de senaste 30 åren tagit hjälp av 900 ankor av arten Indian Runner. Inte underligt att vinmakaren tagit namnet Runner Duck Wine Company och ge... http://wp.me/p73gTR-36p

Ankor hjälper ekologisk vingård

vinjournalen.se - Ekologiskt : Ankor hjälper ekologisk vingård | Att flora och fauna är viktigt för den ekologiska vingården, vet vi sedan länge. Men, ankor? På Vergenoegd Wine Estate i Stellenbosch i Sydafrika, har man de senaste 30 åren tagit hjälp av 900 ankor av arten Indian Runner. Inte underligt att vinmakaren tagit namnet Runner Duck Wine Company och ge... http://wp.me/p73gTR-36p

vinjournalen.se -  Vin Fakta : Snabb överblick: Brasiliens vinindustri |  Vin är väl kanske inte det första man förknippar med världens femte största land, Brasilien. Men här odlas det en rik mångfald av druvor på de 1100 vingårdar som finns. Dessa gårdar är ofta familjeägda och ganska små på omkring fem tunnland i genomsnitt. Här produceras både rött, vitt, rosé men f... http://wp.me/p73gTR-2St

Snabb överblick: Brasiliens vinindustri

vinjournalen.se - Vin Fakta : Snabb överblick: Brasiliens vinindustri | Vin är väl kanske inte det första man förknippar med världens femte största land, Brasilien. Men här odlas det en rik mångfald av druvor på de 1100 vingårdar som finns. Dessa gårdar är ofta familjeägda och ganska små på omkring fem tunnland i genomsnitt. Här produceras både rött, vitt, rosé men f... http://wp.me/p73gTR-2St

Att hitta det perfekta vinet att servera till skaldjur eller fisk är utmanande, oavsett om man är kock eller en vardagsvindrickare.

Att hitta det perfekta vinet att servera till skaldjur eller fisk är utmanande, oavsett om man är kock eller en vardagsvindrickare.

vinjournalen.se -  Ekologiskt : GMO ett allt större hot mot vinindustrin |  Den kontroversiella diskussionen kring GMO i våra grödor verkar aldrig ta slut. Just nu pågår en het debatt i USA:s vinindustri. Hur ser det egentligen ut när det gäller GMO i vinet? Tidningen ECO Watch publicerade nyligen en undersökning där man jämförde ekologiskt och konventionellt vin. Det vi... http://wp.me/p73gTR-32H

GMO ett allt större hot mot vinindustrin

vinjournalen.se - Ekologiskt : GMO ett allt större hot mot vinindustrin | Den kontroversiella diskussionen kring GMO i våra grödor verkar aldrig ta slut. Just nu pågår en het debatt i USA:s vinindustri. Hur ser det egentligen ut när det gäller GMO i vinet? Tidningen ECO Watch publicerade nyligen en undersökning där man jämförde ekologiskt och konventionellt vin. Det vi... http://wp.me/p73gTR-32H

vinjournalen.se -  Vin & Mat : Lyxig rostad hummer spetsad med Le Baume de Bouteville |  Var är det som många av Frankrikes kända Michelinkockar inte kan klara sig utan i köket? Hemligheten är den kritikerrosade handtillverkade balsamvinägern Le Baume de Bouteville. Vi träffar ägaren och tillverkaren av Le Baume de Bouteville, Lionel Sack, i hjärtat av Cognacregionen. Här har man til... http://wp.me/p73gTR-34B

Lyxig rostad hummer spetsad med Le Baume de Bouteville

vinjournalen.se - Vin & Mat : Lyxig rostad hummer spetsad med Le Baume de Bouteville | Var är det som många av Frankrikes kända Michelinkockar inte kan klara sig utan i köket? Hemligheten är den kritikerrosade handtillverkade balsamvinägern Le Baume de Bouteville. Vi träffar ägaren och tillverkaren av Le Baume de Bouteville, Lionel Sack, i hjärtat av Cognacregionen. Här har man til... http://wp.me/p73gTR-34B

vinjournalen.se -  Vin & Mat : Sötpotatis blir bara godare och godare! |  Sötpotatisen har verkligen kommit för att stanna och som tur är kan man göra mycket av sötpotatis: sötpotatisgratäng, grillade stora pommes med persilja och lime, bakad sötpotatis i ugnen eller som här, toppad med rostad lök, grön paprika, linser och spenat. Sötpotatisen passar utmärkt till alla ... http://wp.me/p73gTR-3fX

Sötpotatis blir bara godare och godare

vinjournalen.se - Vin & Mat : Sötpotatis blir bara godare och godare! | Sötpotatisen har verkligen kommit för att stanna och som tur är kan man göra mycket av sötpotatis: sötpotatisgratäng, grillade stora pommes med persilja och lime, bakad sötpotatis i ugnen eller som här, toppad med rostad lök, grön paprika, linser och spenat. Sötpotatisen passar utmärkt till alla ... http://wp.me/p73gTR-3fX

Pinterest
Sök