Pinterest • Världens idékatalog

Great idea for reading at home.

351
24
1

Det värsta. När man inte vet någonting längre, när man inte orka. När man bara tänker och ångesten växer sig starkare för varje minut som går.

13
4
Voskins | High end Eyewear responsive website by MissBruce Lee, via Behance

Voskins | High end Eyewear responsive website by MissBruce Lee, via Behance

91
22

Det finns ju liksom en gräns för hur mycket energi man orkar lägga ner på en person som inte verkar bry sig längre.

54
10

Det börjar ta sig här hemma. Äntligen fått mer förvaring och kläderna behöver…

1

Att laga mat och umgås är något av det trevligaste man kan ägna sig åt. Att leta efter kastruller i mörka skåp är mindre kul. HITTA! DEL 2 är den andra delen i vår bokserie om hem och förvaring. En ny bok som gör det lättare att just hitta, och inspirerar med smarta lösningar för hemmet.

6

Vid Kollaa var situationen alltid kritisk. Finska 12. divisionen slängdes in i linjen för att hålla fienden stången och några större förstärkningar var det aldrig tal om. Under tiden fortsatte deras sovjetiska motståndare bara att växa & växa tills Röda armén förfogade över hela fem divisioner förstärkta med stridsvagnar & artilleri av alla upptänkliga kalibrar. Ty Röda armén försökte slå sig igenom längs med Kollaavägen med en murbräcka av eld och metallsplitter.

från IKEA SE/SV

BRUSALI Skoskåp 3 fack, vit

Hjälper dig att hålla ordning på dina skor och sparar samtidigt plats på golvet. Du kan enkelt anpassa utrymmet i skofacken genom att flytta eller ta bort avdelarna. I skoskåpet får dina skor den ventilation och det utrymme de behöver för att hålla sig fräscha längre.

En längre cardigan som är mysig att svepa om sig. Med ull i den mjuka materialblandningen försäkrar vi dig om att den står emot kyligare temperaturer.

Under trädens skuggande kronor, i Ulf Trotzigs trädgård på Öland, breder de skuggälskande växterna ut sig. Det här är rätt plats för funkior, Hosta, av olika sorter, strutbräken, Matteuccia struthiopteris, svart nysrot, Veratrum nigrum, och det storväxta strålögat, Telekia speciosa, vars gula blommor vi ser böja sig ner över de lägre bladväxterna. En smal stig slingrar sig fram genom den djungellika växtligheten och för oss längre in i trädgården.