Pinterest • Världens idékatalog

perks of att vara singel

Tjejer berättar: "Det allra bästa med att vara singel"

#Martinaedoff är aktuell med nya singeln ”Before I Die” "Before I Die” är Martinas tredje singel från hennes självbetitlade album, singeln handlar om att ta vara på sitt liv och leva det fullt ut. www.martinaedoff.com

TAHITI KOLIBRI HÄNGMATTA Det här är en av våra billigaste hängmatte-modeller. Den är färgglad och gjord av mjuk bomullstråd som ändå är slitstark tack vare dess tjocklek. Hängmattan har dessutom extra långa snören, som gör att det går att sprida ut den mer vilket gör att den känns större. Även små hängmattor kan vara riktigt bekväma.

När man kan trolla med sin vikt Morgon vikten är 82.6 Kvällen 88.6kg innan gym Efter gym 89.1kg Tränade ben med väldens bästa pt. När man gör: Knäböj / Squats 100kg x 20 rep x 2 Den som ger sig Är lagom sliten på bilderna 1.5h slakt av ben nära att spy och ändå så köttar man på in i det sista. Motiverad och glad Synd att imorgon så är vikten lägre och men inriktad på tävlings vikten igen men det ska inte vara några problem. Bra att experimentera med sin vikt se hur mycket man kan…

TAHITI BUBBLEGUM HÄNGMATTA Det här är en av våra billigaste hängmatte-modeller. Den är färgglad och gjord av mjuk bomullstråd som ändå är slitstark tack vare dess tjocklek. Hängmattan har dessutom extra långa snören, som gör att det går att sprida ut den mer vilket gör att den känns större. Även små hängmattor kan vara riktigt bekväma.

Du är en underbar person och du har mycket kärlek att ge. Men du ger inte din kärlek till vem som helst. Egenskaperna hos din partner måste nå dina krav. Därför föredrar du att vara singel tills du har hittat din sanna kärlek!

TONGA VULCANO HÄNGMATTA Det här är inte en så stor hängmatta men den är väldigt bekväm, för den har extra långa snören och ett extra brett tyg. Även små hängmattor kan vara bekväma! Hängmattan är gjord Elltex som är ett väderbeständigt material som skyddar mot regn och solljus.

#Svedberg&TheHillsideStranglers – släpper ny singel Svedberg & The Hillside Stranglers har lovordats för sin originalitet, gränsöverskridande musik och för deras träffsäkra sätt att kombinera olika musikstilar. Nu släpper de den andra singeln "Brand New Heart" från albumet "City Serenade" som släpptes tidigare i våras via Granat Records/ Border Music. www.svedbergandthehillsidestranglers.com

Det tredje relationstillståndet. När man är singel är det lätt att tänka att man skulle vara mycket lyckligare om man bara hade en partner, om man var i en relation. Det är de två alternativen som finns i de flestas sinnevärld, antingen är man singel eller så är man i en relation. För de flesta singlar betyder det i praktiken att antingen är man olycklig som singel eller så är man lycklig i en relation.