Pinterest • Världens idékatalog

Nina är sjuksköterska och har svårt att värja sig mot allt det lidande hon möter i sitt arbete med flyktingar för Röda Korset. När en väninna oväntat hör av sig och ber om hjälp att hämta en väska på Köpenhamns centralstation, finner Nina något hon aldrig kunnat föreställa sig: en liten pojke, naken och neddrogad – men lyckligtvis vid liv. Hon bestämmer sig för att på egen hand ta reda på vem pojken är. Det visar sig vara ett livsfarligt beslut, som sätter hela hennes tillvaro på spel.

LYCKÅS - EN ROMANTISK SEKELSKIFTESVILLA: Sovrummet på ovanvåningen har tak upp…

pin 13
heart 6

När jag var med i Viktväktarna så skydde jag fett jag stekte i teflonpanna utan fett valde fettsnåla produkter nyckelhålsmärkta lightprodukter. Som sjuksköterska förespråkade jag den klassiska viktväktarmaten samma mat som många av mina kollegor tyvärr fortfarande förespråkar och lär ut till diabetiker och överviktiga som tur är har jag nu fått vetskap om hur man ska äta för att vara mätt frisk och gå ner i vikt! Jag fick lära mig att äta fett och det var inte alls enkelt men nu uppskattar…

Sjuksköterska Solveig Ingman: Vården anser alternativen för bra för att vara sanna

Ture Sventon privatdetektiv (1948) | Emmas krypin

En blek aprilsol kryper långsamt över det gamla stenbrottet i Bunge på norra Gotland där mäklaren Sanna Widding har hittats död. Några kilometer därifrån ligger en anrik kalkstensgård som hon fått i uppdrag att sälja. Men försäljningen väcker starka känslor i ägarfamiljen och snart stiger djupa och mörka hemligheter upp till ytan.

Allegiant (Tredje boken i Divergent-trilogin)

Midnattsflickor

👍🏻Midnattsflickor

Silhuetten

Silhuetten (ljudbok)

Kärlek sökes