Pinterest • Världens idékatalog

Rökig grillsås Barbeque 250 ml | Kung Markatta - kungen av ekologiskt Kung Markattas ekologiska Barbequesås är smakrik och har en fyllig smak av solmogna tomater. Såsens milda rökighet kommer från naturligt rökt salt. Såsen är ett perfekt tillbehör till varje grillning!

1

I sommar är det dags för rotfrukterna att ta plats på grillen! Testa dessa BBQ-glaserade rotfrukter som en vegetarisk ensamrätt eller komplettera med exempelvis tofu

2

Vegetarisk grilltallrik | Kung Markatta - kungen av ekologiskt Vegetarisk grilltallrik En riktigt klimatsmart middag! Krispig potatis ihop med en rökig gräddfilssås, spänstiga grönsaker och marinerad tofu blir till en explosion av smaker och konsistenser!

Med smaker som Ananas-Mango, Curry-Mango, Paprika-Chili samt Vitlök och givetvis Barbeque och Sweet Chili som finns sedan tidigare, finns det nu en ekologisk sås för alla tillfällen. Vare sig man är ute efter hetta eller svalka, kryddigt, fruktigt, syrligt eller sött, sätter Kung Markattas kalla såser guldkant på maträtterna!

Vecka 23 och vår matsedel för veckan bjuder på favoriter, grill och restaurang :) #veckansmatsedel #vadblirdetförmat #vegetarisk #inspiration #middag #härligavardag

Söt chilisås 250ml | Kung Markatta - kungen av ekologiskt Kung Markattas Sweet Chilisås är ekologisk och har en välbalanserad chilihetta och sötma. Såsen har en mjuk smak av vitlök och passar utmärkt till grillat eller wokat.

1

Somrig potatissallad med vitkål och morot | Kung Markatta - kungen av ekologiskt En grön och krispig potatissallad perfekt till grillat. Klipp gärna ner dina favoritörter t ex dill, persilja, kajplök, ramslök m fl och låt det gröna ta plats i denna sallad!

Vegetarisk sommarmat, grill, pizza, burgare mm! <3

Världens enklaste grillade sallad Det här är världens enklaste grillade sallad. Utgå från basen med halloumi och nektariner. Servera tillsammans med bulgur eller liknande och valfri sallad eller gröna blad. Sen kan salladen utökas med vad som finns i kylskåp, skafferi eller trädgårdsland, här är det bara fantasin som sätter gränser!

Sojafärsburgare till grillen | Kung Markatta - kungen av ekologiskt Fasta och rejäla vegoburgare marinerade i barbequesås och serverade med nybakta hamburgerbröd, grillade på en kolgrill så klart!

2
1