Å, ljuvliga vardag, när denna gryta puttrar på spisen.

Å, ljuvliga vardag, när denna gryta puttrar på spisen.

Lättgjorda kikärtsbiffar

Lättgjorda kikärtsbiffar

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

Fantastiskt god rätt :) snabbt enkelt och nyttigt. Kommer laga denna många gånger under min nyttiga månad

Mozzarella- och spenatlasagne | Recept.nu

Mozzarella- och spenatlasagne

Mozzarella- och spenatlasagne | Recept.nu

An hearty vegetarian hummus wrap that has a spring salad with radish, scallions, and carrots plus fried halloumi- easy and delicious.

Hummus Wrap with Halloumi

An hearty vegetarian hummus wrap that has a spring salad with radish, scallions, and carrots plus fried halloumi- easy and delicious.

Recept: GLUTENFRI PAJ med Halloumi, Körsbärstomater & Spenat!

Recept: GLUTENFRI PAJ med Halloumi, Körsbärstomater & Spenat!

Fetaostsnurror - Recept - Snittar Buffémat | Allt om Mat

Fetaostsnurror Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk

Fetaostsnurror - Recept - Snittar Buffémat | Allt om Mat

Recept: Lasagne med halloumi, spenat och pumpakärnor

Recept: Lasagne med halloumi, spenat och pumpakärnor

PASTA MED GRÖNKÅL, PINJENÖTTER, CITRON OCH PARMESAN

PASTA MED GRÖNKÅL, PINJENÖTTER, CITRON OCH PARMESAN

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Pinterest
Sök