Pinterest • Världens idékatalog

Vegetariska Recept För Barn

Krämig pasta med soltorkade tomater, rosmarin, champinjoner och fetaost | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott.

17

Det här vegetariska receptet av zucchiniplättar är både smakrikt och mättande. Zucchinin grovrivs och blandas med majs, lök, kryddor, ägg och mjöl. Hettan kommer från cayennepepparn och kan varieras efter smak. Serveras tillsammans med en klick gräddfil, gräslök och krispig sallad.

58

Lättgjorda kikärtsbiffar

105
2

made by mary - vegetarian receipes - apple chips, a healthy snack

25
7
från Sköna Hem

Husligheter

Juldukning – Husligheter

7

Tagliatelle med zucchini och fetaost | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott.

8

Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis, pressgurka och rårörda lingon

29
1
från Bloglovin’

Odling: Att göra i mars (atilio)

Alltså ÅÅÅH, ni förstår inte vad jag har lagat för något gott den här gången! Eller, förstår vad det är kanske ni gör eftersom det står här ovan men hur gott det faktiskt är tror jag är svårt att grep

17
1

Det gröna köket bjuder på massor av läckerheter, som till exempel det här receptet på färgglada sesam- och morotsbiffar. För att lyfta smakerna i biffarna ytterligare serveras en hemmagjord hummus och couscoussallad med bladspenat och smulad fetaost till.

6
från Mitt Kök

Valnötsfrallor

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

6
1