Gulaschsoppa på vildsvin (kock Per Morberg)

Gulaschsoppa på vildsvin

Gulaschsoppa på vildsvin (kock Per Morberg)

Gulaschsoppa på vildsvin

Gulaschsoppa på vildsvin

Per Morbergs älgstek med kantarellsås | Recept från Köket.se

Per Morbergs älgstek med kantarellsås

Per Morbergs älgstek med kantarellsås (kock Per Morberg)

Gräddig pannacotta med hallon | Recept från Köket.se

Gräddig pannacotta med hallon

Gräddig pannacotta med hallon | Recept från Köket.se

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Både barn och vuxna älskar köttbullar i gräddsås med potatis och lingon. Den feta vispgrädden är bra för den lite torra älgfärsen. /Per - Receptet är hämtat ur Morberg jagar och lagar.

Älgfärsbiffar med mandelpotatis

Älgfärsbiffar med mandelpotatis (kock Per Morberg)

Viltskav med bacon och mandelpotatispuré

Viltskav med bacon och mandelpotatispuré

Pannacotta med en gräddig smak av choklad.

Pannacotta med en gräddig smak av choklad.

Lyxig ytterfilé av hjort med kokt, mixad rotselleri som blir en len smekning till det vilda köttet. Spenaten får fräsa i smör, tillsammans blir det en riktig smakexplosion i munnen.

Lyxig ytterfilé av hjort med kokt, mixad rotselleri som blir en len smekning till det vilda köttet. Spenaten får fräsa i smör, tillsammans blir det en riktig smakexplosion i munnen.

Bibimbap på entrecôte med chilipicklad gurka

Swedish Recipes, Mat, Korean, Challenges, Minis, Bakeries

Pinterest
Search