Pinterest • Världens idékatalog

Bilder, Kök/matplats, Vitt, Köksluckor - Hemnet Inspiration

106
6

Corner pantry - kattoon saakka? (Vitt hus med vita knutar)

399
21

http://www.skonahem.com/inspiration/Kok-Kok/Inredningsideer-for-vita-kok

49
2

”Ett grått kök med mässingsbeslag, det ska jag någon dag ha i mitt hem Så galet snyggt. #nyahemmet #inspiration Foto från: @inredningsfotografen ”

208
11

Det vita köket har fortsatt konkurrens av det grå. Att vi svenskar i första hand väljer ett vitt kök stämmer fortfarande och för Ballingslövs del handlar det om en 8o procentig försäljning av just vita kök. En hög siffra, men för bara ett år sedan låg den på hela 90 procent! Konkurrentfärgen är grått och den går i ett spektra från ljusaste grått till mustigt, mörkt och mättat och vi väljer kulören på såväl släta som lantliga luckmodeller. Att det är just grått som står upp mot det vita känns…

14
1

bistro kök - Sök på Google

144
12

ikea voxtorp vit - Sök på Google

141
15

På jakt efter ett fint vitt kök? Köksserien Line från Ballingslöv är ett ljust och modernt vitt kök. Hitta din köksinspiration hos Ballingslöv!

13
1

Det är lätt att tro att spegeldörrar, kakelugnar och spröjsade fönster är i original från byggåret. I själva verket är halva huset nybyggt och den gamla delen totalrenoverad, berättar Anna. I tillbyggnaden ryms det stora luftiga lantköket som öppnar sig mot vardagsrummet. Stora bänkytor bjuder in till matlagning och bakning där både små och stora har gott om svängrum att hjälpas åt i julbestyren.

65
3

Kitchen Design Trends That Are Here to Stay

A nice mix of greys and warm wood

7
3