Pinterest • Världens idékatalog

Helsingborg

Vit Tiger Kigurumi. Vita tigrar är exklusiva, ovanliga och framförallt ursnygga. Visa din elegans och klass med hjälp av denna vita tiger kigurumi. Dräkten är (otippat nog) vit med svarta ränder på rygg och sidan, och på den långa svansen hittar du också svarta stripor. Jämfört med de andra tiger-kigurumisarna så är är ansiktet på denna vita tiger lite mer snällt och inte fullt lika skräckinjagande.

Fakta: Vita tigrar har ofta blå ögon

12 White Tigers Fleece Blanket

12 White Tigers Fleece Blankets

292
42
1

Snow Bengal Ring

Långärmad tröja Vita Tigrar

Helsingborg

Röd pandadräkt kigurumi. Med en svart framsida och orange baksida samt huvud kommer du kunna chocka omgivningen i denna urcoola röd panda-kigurumi. Den röda pandan, som för övrigt också kallas ”kattbjörn”, lever vanligtvis i Himalaya och ägnar större delen av dagarna åt att äta bambuskott. Men nu kan du alltså låta människor få uppleva en på maskeraden, firma-festen, partyt eller varför inte på väg till tvättstugan?

Helsingborg

Blå enhörning Kigurumi. Som hämtat från en saga hittar du denna enhörnings kigurumi. Enhörningar finns som vi alla vet inte på riktigt, åtminstone inte ifall du inte bor i Nordkorea, vars ledare hävdar att de hittat dessa mytomspunna varelser. Men för dig som bor i Sverige och vill uppleva enhörningar så kan du nu alltså bli en själv istället.

1

Helsingborg

Röd räv Kigurumi. Att vara ”listig som en räv” har du säker hört, men nu kan du leva upp till uttrycket ännu mer genom att också se ut som en räv. Med listigast av alla är den röda kigurumi räven! Den här rävdräkten är precis vad den låter som, en röd kigurumi föreställandes en räv med en vit mage, svarta vrister och ärmuppslag för vristerna. Med sina stora och fluffiga öron, näsa och man så är det enkelt att kamma hem första priset på maskerader eller tävlingar.

Helsingborg

Lemurdräkt Kigurumi. Det finns få saker som slår en klåfingrig och smått galen lemur. Dessa söta apdjur är kända för sina stora och stirrande ögon. Så för dig som vill fästa blicken på maskerades sötaste tjej eller kille – här har du en dräkt för dig. Lemur Kigurumin levereras i en gråaktig ton samt en vit och fluffig mage. Dessutom sitter det även fast en extra lång och spänstig svans på dräkten, allt för att skapa en så äkta bild som möjligt.

Helsingborg

Elefant Kigurumi. Inte lika stora öron som dumbo, men minst lika söt för det. Den här blåfärgade elefantdräkten är ett perfekt recept att få dina grannar att ifrågasätta sin verklighetsuppfattning på. Men den går lika bra (om inte bättre) att använda på maskerader och festtillställningar också.

Helsingborg

Leoparddräkt Kigurumi. Leoparden är känd för att vara planetens överlägset snabbaste djur tillsammans med den nära besläktade geparden. Med hastigheter upp till 100 km/h är det inte så konstigt. Så om du också känner för att vara lika snabbfotat på väg till maskeraden, festen eller tillställning – hoppa in i denna leopard Kigurumi.

Helsingborg

Dino Kigurumi. Trodde du att dinosaurierna dött ut? I sådana fall har du misstagit dig – de finns fortfarande och är populärare än någonsin. Att bli maskeradens eller festens okrönte konung är en lätt match när du bär denna störtsköna dinosaurie kigurumi. Lika söt som skräckinjagande, och ett perfekt recept på att bli kvällens snackis med denna djurdräkt.

Helsingborg

Natt katt Kigurumi. Smyg runt i mörkret, tassa försiktigt fram eller bli festens mystiske charmör – allt är möjligt med den här midnatts katt kigurumin. Kattdräkten är färgad i svart och lila med ett par stora gula ögon och morrhår på hoodien. Du hittar också en svans, samt en maximal komfort. Den här dräkten går lika bra att ha på sig när man myser med en kopp té och studerar lika väl som du kan kamma hem fina priser på maskerader. t