Pinterest • Världens idékatalog

float islands by DawnElaineDarkwood.deviantart.com on @deviantART

14
2

Elegant och tidlös Plant box från danska Ferm Living.  Du kan ha allt från växter till böcker och leksaker i den. Fungerar även som rumsavdelare för att skapa små ”öar” i ett större rum.

Smyril Line - Färöarna. Världens mest ofördärvade öar

Aruba, denna pärla bland resor till karibiska öar. Här guidar Yoga girl, som bor på Aruba sedan många år, till sina favoriter på ön. Du hittar information om stränder, hotell, restauranger, flyg (både charter eller reguljärt) och annan fakta du kan behöva veta inför – till exempel när klimatet och vädret är som bäst.

Stockholms skärgård: Bada bastu – tips på öar | Allt om Resor

Våga ta dig bortom de stora, välkända turiststränderna i Thailand och hitta ett nytt guldkorn i vinter! Från Koh Mook och Laoliang till Koh Jum och Koh Wai. Det finns fortfarande många härliga öar och platser att upptäcka i Thailand.

MASTERP_EUROPAN 12 MILANO MARIA VITTORIA MASTELLA, LAURA MAZZEI

9
4
7
från Diy & Crafts Ideas Magazine

15 Wonderful DIY ideas to Upgrade the Kitchen 13

Do It Yourself Kitchen Island | Home Lumber Mill: Crafting Dimensional Sawed Timbers - Tools - GRIT ...

1
från Foursquare

Park Inn By Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad

Aktiv semester i Malmö och Stockholm - Stockholms skärgård har över 24 000 öar, holmar och skär. Delar av skärgården är dessutom nationalpark och världsarv. Ett populärt sätt att utforska den vackra skärgården är med segelbåt. #stockholm #sverige #segelbåt #segling #svenskablogg #parkinn #aktiv #fitness

1