Fanny zu

Fanny zu

1 follower
·
8 follower
Fanny zu
More ideas from Fanny

Making the most out of natural light, the contrasts between the dark wood and the white wall create distinguished patterns from the shadow created by the pattern within the wood. (Frida Escobedo — La Tallera Siqueiros — Image 18 of 52 — Europaconcorsi)

BAUX project for Grillska Gymnasiet in Sweden. Designed by CoDesign.

This is how the Swedish high school Grillska Gymnasiet implemented BAUX Acoustic Tiles.

BAUX project for Grillska Gymnasiet in Sweden. Designed by CoDesign.

Grillska College in Stockholm is a special installation for Bolon. Architect office Codesign worked on a small budget for the client Stadsmissonen, a Swedish community.

Office. With Baux acoustic wall tiles. www.baux.se

Take a little inspiration from the Stadsmissionen’s new school (designed by Codesign) use of the Baux acoustic hexagons, designed by Form Us With Love, and design your own configuration at www.se Read more about Codesign’s project at Dezeen.