Cooking - drink

8 Pins71 Följare
Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Rabarbersaft blir vackert röd och läskande. I receptet ingår också jordgubbe, lime och vanilj – mums!

Rabarbersaft blir vackert röd och läskande. I receptet ingår också jordgubbe, lime och vanilj – mums!

Kallrörd äppelsaft

Kallrörd äppelsaft

Frysta melonkulor

Frysta melonkulor

virgin-mojito

virgin-mojito

ingefärslemonad

Ingefärslemonad – drycken som håller dig frisk

ingefärslemonad

Gelas hem och tradgard: Äppelmust

Gelas hem och tradgard: Äppelmust

IMG_4694_fotor

IMG_4694_fotor


Fler idéer
Mojito – klassiskt och enkelt recept på härlig romdrink

Mojito – klassiskt och enkelt recept på härlig romdrink

Overwhelmed by all the green cherry tomatoes your garden is giving you? Try this recipe. Green cherry (or grape) tomatoes well seasoned with rosemary lots and lots of garlic and heat from Serranos!  I used most green with a few almost red and red ones for color. The red may burst because of the ripe softer fruit. I choose Serranos for the heat but if you milder go for jalapenos or spicier go for a habanero. Garnish a bloody Mary or a vodka martini with a couple of these! ;)

Garlic Rosemary Pickled Green Cherry Tomatoes

Overwhelmed by all the green cherry tomatoes your garden is giving you? Try this recipe. Green cherry (or grape) tomatoes well seasoned with rosemary lots and lots of garlic and heat from Serranos! I used most green with a few almost red and red ones for color. The red may burst because of the ripe softer fruit. I choose Serranos for the heat but if you milder go for jalapenos or spicier go for a habanero. Garnish a bloody Mary or a vodka martini with a couple of these! ;)

Have you ever made a fruit liqueur or cordial? I never have, but I recently came into possession of two very nice quince fruits, and I wanted to hold on to their flavor as long as possible. We have had poor luck with quince, here at The Kitchn, and I wanted to do something long-lasting and relatively foolproof. So when I came across a recipe for quince ratafia in Jane Grigson's Good Things, I was intrigued.

Quince Ratafia: How To Make Fruit Liqueur

Have you ever made a fruit liqueur or cordial? I never have, but I recently came into possession of two very nice quince fruits, and I wanted to hold on to their flavor as long as possible. We have had poor luck with quince, here at The Kitchn, and I wanted to do something long-lasting and relatively foolproof. So when I came across a recipe for quince ratafia in Jane Grigson's Good Things, I was intrigued.

Citronsaft

Citronsaft

Klassisk rabarbersaft | Matgeek

Klassisk rabarbersaft | Matgeek

Jordgubbs- och apelsinsaft

Jordgubbs- och apelsinsaft

Canning Granny: Canning

Canning Granny: Canning

Labels

Labels

Grundrecept - Koka saft

Grundrecept - Koka saft

citronsaft recept - konserv

Citrondricka eller citronsaft

citronsaft recept - konserv

Pinterest
Sök