Farmors kakor

14 Pins4 Följare
Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen. **Bake in 9X13 pan and double the topping. Use Swedish Light Syrup***

Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen. **Bake in 9X13 pan and double the topping. Use Swedish Light Syrup***

Gudomligt goda och saftiga philadelphiabullar som bakas i långpanna.

Gudomligt goda och saftiga philadelphiabullar som bakas i långpanna.

svensk hönökaka

svensk hönökaka

Frukostpepparkakor | Tjocka pepparkakor! Så himla gott med smör och ost! Kräver lite planering då degen ska vila i kylskåp i 6-7 timmar. Annars lättbakade och GODA :D

Frukostpepparkakor | Tjocka pepparkakor! Så himla gott med smör och ost! Kräver lite planering då degen ska vila i kylskåp i 6-7 timmar. Annars lättbakade och GODA :D

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Segmjuka kakor som nästan smälter i munnen. Fulla av havre.. kanske hirsflingor/cornflakes?

Segmjuka kakor som nästan smälter i munnen. Fulla av havre.. kanske hirsflingor/cornflakes?

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Snabb picknickkaka | Tidningen Hembakat

Snabb picknickkaka | Tidningen Hembakat

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Hönökaka

Hönökaka

Pinterest
Sök