Frida Ewoldt
More ideas from Frida
Lime, mynta, rom, sodavatten, is och kanske lite socker är allt som behövs för att göra en perfekt mojito. Men med lite extra smaksättning kan man ta den fräscha drinken till nya höjder.

hallon-mojito Ingredienser, 2 serveringar: dl hallonpuré 6 myntablad 1 lime, skuren i klyftor 12 cl ljus rom dl sodavatten Hallonpuré (se receptet nedan) Is Myntablad och hallon till garnering Hallonpuré: dl hallon dl vatten dl socker 1 nypa salt

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Broccolipaj utan pajskal - god och enkel sommarlunch! Avokado- och tomatsallad till ger mer mättnad.

Broccolipaj utan pajskal - god och enkel sommarlunch! Avokado- och tomatsallad till ger mer mättnad.

Den här såsen är to die for!! Olivia som precis provsmakat håller med :shock: Fick hon bestämma så skulle hon äta BARA sås. Till frukost lunch och middag. :lol: Min lilla såsälskare :love: Här komm…

Den här såsen är to die for!! Olivia som precis provsmakat håller med :shock: Fick hon bestämma så skulle hon äta BARA sås. Till frukost lunch och middag. :lol: Min lilla såsälskare :love: Här komm…

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Primärfärger och sekundärfärger i upptäckarflaskor

Primärfärger och sekundärfärger i upptäckarflaskor