Godis

Collection by Sofie Nilsson

8 
Pins
unicorn marshmallow pops -- with video how-tos! Easy to make.

recipes-desserts

unicorn marshmallow pops -- with video how-tos! Easy to make.

Julgodis rischoklad | Allas Recept

Godaste rischokladen

I det här receptet blir rischokladen lite kolaseg i konsistensen. Så gott!

Melvin och jag kokade fudge i förrgår, han hade en matteläxa i skolan: att han skulle göra egen fika att ta med sig. Då valde vi att koka julgodis: Tomteskumsfudge och en Lakritsfudge. Detta julgodis är väldigt uppskattat, och det smakar verkligen så där juligt och blir en vacker färg … Läs mer

Rosa tomteskumsfudge - Jennys Matblogg

Melvin och jag kokade fudge i förrgår, han hade en matteläxa i skolan: att han skulle göra egen fika att ta med sig. Då valde vi att koka julgodis: Tomteskumsfudge och en Lakritsfudge. Detta julgodis är väldigt uppskattat, och det smakar verkligen så där juligt och blir en vacker färg … Läs mer

Roligt julgodis – 5 godsaker barnen kommer älska

Roligt julgodis – 5 godsaker barnen kommer älska

Eftersom julen är barnens högtid är alltid roligt att anstränga sig lite extra för deras skull. Här kommer 5 förslag på godsaker att baka i jul, alla med en rolig twist. Vilket barn skulle inte älska en badande snögubbe i sin varma choklad?

Fluffiga pepparkakstoppar med choklad

Fluffiga pepparkakstoppar med choklad - Victorias provkök

Fluffiga pepparkakstoppar med choklad

Julmustkola

Julmustkola - Lindas Bakskola & Matskola

2. Koka upp alla ingredienser och låt det puttra tills kolan når 125 grader (det tar ganska lång tid). Stäng av spisen när temperaturen är uppnådd. Tillsätt

Du behöver... Räcker till 12 st tigerrulltårtsbakelser 3 dl grädde 60 gram skumbananer 1.  Klipp gärna skumbananerna i mindre bita...

Skumbananfluff

Du behöver... Räcker till 12 st tigerrulltårtsbakelser 3 dl grädde 60 gram skumbananer 1. Klipp gärna skumbananerna i mindre bitar, de går då fortare när man smälter dom. 2. Värm grädden försiktigt och blanda ner skumbananerna, låt smälta på svag värme det får nämligen absolut inte koka. 3. Låt blandningen bli helt kall i kylskåpet, gärna över natten. 4. Vispa upp till en lite mer fluffigare konsistens. Späd med mer grädde om den är för tjock.