Yvonne Fjell
More ideas from Yvonne

Blomkålslåda med knaprig bacon

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Snabb morgonlimpa – Lindas Bakskola

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

potatisbullar

Alltså den här desserten! Helt galet god! Alla som har smakat på den har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör endast...

Morots- och halloumibiffar

Sött möter salt. Sötpotatis och fetaost är en väldigt lyckad smakkombination. Servera gärna med krispig sallad och strimlad rödkål.

Ugnspannkaka är ett klassiskt recept som uppskattas av alla. Denna fluffiga ugnspannkaka med bacon är lättlagad och otroligt god till vardagsmiddagen.

Jag tycker att det bara finns två sätt att äta brysselkål, rå eller rostad. När den väl är rostad finns det däremot flera olika sätt att tillreda den.

Broccoli och blomkålsgratäng med ädelost