Fig, Gorgonzola & Honey Tartines #camillestyles

Fig, Gorgonzola & Honey Tartines by tartelette. Figs on the tree, Gorgonzola in the fridge, honey in the cabinet.

Red Thai Curry Sauce

Red Thai Curry Sauce - goes with anything! BEST Thai recipe I've ever made. to veganize: substitute fish sauce for veggie broth and miso.

Prosciutto Melon - Italy

Prosciutto & Melon Salad // 5 of the Best Recipes Ever with Prosciutto

Bruschetta topped with feta cheese and pesto. A simple and classic appetiser for a cocktail menu. This inspired me, as I love to eat bruschetta as an entree dish.

Bruschetta topped with feta cheese and pesto. A simple and classic appetiser for a cocktail menu. This inspired me, as I love to eat bruschetta as an entree dish. Great idea to top our LavoshCrackers with

Vi fortsätter lite i fiskens tecken... En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt till skaldjurskvällen eller som en del av plockmaten på en buffé. När skördefesten k...

En festligt förrätt med laxröra i snapsglas, passar utmärkt som entrérätt

Rödbetor med hasselnötter och vit balsamico

Beetroot carpaccio with hazelnuts and white balsamico A green twist on a classic carpaccio which may replace the fillet of beef. Luxury nutritious parts of which date to prepare before serving.

Fräs kantareller, eller annan svamp, i smör med hackad vitlök. Krydda med hackad persilja, salt och peppar. Lägg på rostade baguettebitar och toppa med chèvre. Gratinera i ugn tills osten fått lite färg. Lyxigare snitt får man leta efter!

Fräs kantareller, eller annan svamp, i smör med hackad vitlök. Krydda med hackad persilja, salt och peppar. Lägg på rostade baguettebitar och toppa med chèvre. Gratinera i ugn tills osten fått lite färg. Lyxigare snitt får man leta efter!

En medelhavsexplosion - Fräsch förrätt med räkor, sallad och granatäppl

En medelhavsexplosion

En medelhavsexplosion - Fräsch förrätt med räkor, sallad och granatäppl

Lammfärsbiffar i chèvresås och kålrotspommes @ 56kilo.se – LCHF Recept, inspiration, mode och matglädje!

Lammfärsbiffar i chèvresås och kålrotspommes @ 56kilo.se – LCHF Recept, inspiration, mode och matglädje!

Spenatpaj

Spenatpaj Dragonkryddad spenatpaj passar bra på lunchbordet och godast är den när den är ljummen. Är den gjord i förväg är det bäst att värma den i 150° ca 15 min före servering. Pajen kan serveras både som måltid eller som vickning när du har gäster. Jättegod till kräftskivan och är ett bra komplement till västerbottenpajen

Do not touch my food

Garlic Butter White Wine Shrimp Linguine - Herbs and shrimp tossed together with creamy pasta. Will do with scallops as Don is allergic to shrimp

Förrätt - små tunnbrödsrullar

Förrätt - små tunnbrödsrullar

Pinterest
Search