Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Klassisk festmat med fläskfilé! Grönpeppar ger såsen lite skönt sting, utan att ta över smaken helt.

Fläskfilé med het grönpepparsås

Klassisk festmat med fläskfilé! Grönpeppar ger såsen lite skönt sting, utan att ta över smaken helt.

Hej igen Gjorde en av aaaabsoluta favoriterna i går, tröttnar aldrig på denna kycklingrätt. Serverade rotfruktspytt till, mkt god kombo! (Finns ju att köpa färdighackad i grönsaksdisken på I…

Hej igen Gjorde en av aaaabsoluta favoriterna i går, tröttnar aldrig på denna kycklingrätt. Serverade rotfruktspytt till, mkt god kombo! (Finns ju att köpa färdighackad i grönsaksdisken på I…

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

Grillade färskpotatisar med olivolja, parmesanost och chili

Grillade färskpotatisar med olivolja, parmesanost och chili

Himmelsk gryta med fläskfilé (4-6 port.) 1 fläskfilé, ca 600 g 2 paket bacon, ca 280 g (10 champinjoner) 1 rödlök Smör/olja att steka i 2 dl crème fraiche 3 dl grädde 2 msk kinesisk soja 1 köttbuljongtärning 2 tsk tomatpuré 1-2 tsk sambal oelek (1 msk vetemjöl) Salt, peppar

Himmelsk gryta med fläskfilé (4-6 port.) 1 fläskfilé, ca 600 g 2 paket bacon, ca 280 g (10 champinjoner) 1 rödlök Smör/olja att steka i 2 dl crème fraiche 3 dl grädde 2 msk kinesisk soja 1 köttbuljongtärning 2 tsk tomatpuré 1-2 tsk sambal oelek (1 msk vetemjöl) Salt, peppar

Varm smörgåstårta - enkelt att förbereda och sen bara värma.

Varm smörgåstårta - enkelt att förbereda och sen bara värma.

Köttfärspaj med soltorkade tomater och feta

Minced Meat Recipe, Swedish Recipes, Meat Recipes, Recipies, Feta, Green Garden, Lchf, Pizzas, Goodies

Laxplanka med lax och pommes duchesse

Laxplanka med lax och pommes duchesse

Lax, Swedish Foods, Mozzarella, Food Art, Seafood, Fish, Pizzas, Nom Nom, God

Den här gratängen med soltorkade tomater, grädde och parmesan smakar lika bra i dag som den gjorde på 90-talet!

Den här gratängen med soltorkade tomater, grädde och parmesan smakar lika bra i dag som den gjorde på 90-talet!

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Grytornas gryta och kryddornas krydda – det vill säga kalops och kryddpeppar som sätter den så typiska smaken. Det blir såsigt, vilket passar fint till mormorskokta morötter, alltså morötter som kokas sönder med lök och gafflas med smör.

Grytornas gryta och kryddornas krydda – det vill säga kalops och kryddpeppar som sätter den så typiska smaken. Det blir såsigt, vilket passar fint till mormorskokta morötter, alltså morötter som kokas sönder med lök och gafflas med smör.

Pinterest
Search