5 Genius Baking Hacks

These 5 Genius Baking Hacks Are Gonna Change Your Life

Crème Brûlée Cheesecake recipe from The Food Charlatan // Two of the best desserts known to man, combined in one. It’s a thick, custard-y, vanilla-y cheesecake with a gingersnap crust and a crunchy, not-quite-burnt caramel shell on top, just like Crème Brûlée. This is the best cheesecake I’ve ever made.

A thick, custard-y, vanilla-y cheesecake with a gingersnap crust and a hard caramel shell on top, just like Crème Brûlée. This is the best cheesecake ever. Just sub out the crust

Krabbelurer är en mumsig blandning mellan pannkaka och sockerkaka.

Krabbelurer är en mumsig blandning mellan pannkaka och sockerkaka.

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

En av de godaste och mest lättbakade kakor som du kan göra i långpanna. Så saftig och god! Perfekt om man ska bjuda många på god fika. Ca 24 stora bitar eller 30 mindre Kakan: 6 st ägg 4 dl strösocker 2 msk vaniljsocker 5 tsk bakpulver 3 dl vatten eller mjölk (jag använder mjölk) 6 dl vetemjöl Glasyren: 200 gram smör 8 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 tsk pressad citron 2 äggulor Garnering: Ca 1,5 dl riven kokos Gör såhär: Värm ugnen till 175°. Klä en långpanna, ca 30×40 cm, med…

En av de godaste och mest lättbakade kakor som du kan göra i långpanna. Så saftig och god! Perfekt om man ska bjuda många på god fika. Ca 24 stora bitar eller 30 mindre Kakan: 6 st ägg 4 dl strösocker 2 msk vaniljsocker 5 tsk bakpulver 3 dl vatten eller mjölk (jag använder mjölk) 6 dl vetemjöl Glasyren: 200 gram smör 8 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 tsk pressad citron 2 äggulor Garnering: Ca 1,5 dl riven kokos Gör såhär: Värm ugnen till 175°. Klä en långpanna, ca 30×40 cm, med…

Saffran- och lussebullar i all ära men detta är utan tvekan det godaste bakverket jag någonsin smakat med saffran. Den är helt fantastiskt god. Saftig, vacker och full med smaker. Saffran, vanilj och kardemumma är en oslagbar kombination. Vaniljkrämen gör kakan extra mjuk och krämig. Som grädde på moset ringlar jag över en glasyr, mycket av livets goda i en och samma kaka. Lovely! Steg för steg bilder på hur du gör denna fin fina butterkaka med saffran och vaniljkräm. 12 stora bitar…

Saffran- och lussebullar i all ära men detta är utan tvekan det godaste bakverket jag någonsin smakat med saffran. Den är helt fantastiskt god. Saftig, vacker och full med smaker. Saffran, vanilj och kardemumma är en oslagbar kombination. Vaniljkrämen gör kakan extra mjuk och krämig. Som grädde på moset ringlar jag över en glasyr, mycket av livets goda i en och samma kaka. Lovely! Steg för steg bilder på hur du gör denna fin fina butterkaka med saffran och vaniljkräm. 12 stora bitar…

Tårtspecialisten - Recept: Glasskräm

Tårtspecialisten - Recept: Glasskräm

Wienerpekan. Delikata wienerbröd med pekannötter och lönnsirap.

Wienerpekan. Delikata wienerbröd med pekannötter och lönnsirap.

Lindas rivna äppelsockerkaka – Lindas Bakskola

Lindas rivna äppelsockerkaka – Lindas Bakskola

Pinterest
Search