Nina Jokela
More ideas from Nina
5 bra övningar för att träna bort din onda nacke | Året Runt

5 bra övningar för att träna bort din onda nacke | Året Runt

Enkel förrätt eller tilltugg som förbereds i ett nafs. Välj din favoritost, pensla med olja och doppa i hackade frön eller nötter. Klart! Ställ fram ett helt fat, de här ostsnacksen kommer gå åt.

Enkel förrätt eller tilltugg som förbereds i ett nafs. Välj din favoritost, pensla med olja och doppa i hackade frön eller nötter. Klart! Ställ fram ett helt fat, de här ostsnacksen kommer gå åt.

En busenkel och läcker snitt att fixa till festen! Skiva päron i långa bitar, toppa med ädelost och vira runt lufttorkad skinka. Strö över lite färsk timjan för mer smak och tjusig finish. Päronsnittarna passar utmärkt som tilltugg till ett glas bubbel.

En busenkel och läcker snitt att fixa till festen! Skiva päron i långa bitar, toppa med ädelost och vira runt lufttorkad skinka. Strö över lite färsk timjan för mer smak och tjusig finish. Päronsnittarna passar utmärkt som tilltugg till ett glas bubbel.

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Västerbottensnurror är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensosten och krispiga av smördegen. En vinnande kombination!

Västerbottensnurror är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensosten och krispiga av smördegen. En vinnande kombination!

Den här busgoda såsen passar till nästan allt - kött, kyckling, grillat, couscous, potatis, grönsaker mm. Du snurrar ihop den på ett kick och det bästa a

Den här busgoda såsen passar till nästan allt - kött, kyckling, grillat, couscous, potatis, grönsaker mm. Du snurrar ihop den på ett kick och det bästa a

Det finns mycket mat som är god i matlåda. Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet. Ja, den smakar ju ganska fantastiskt nygjord också, förstås. …

Det finns mycket mat som är god i matlåda. Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet. Ja, den smakar ju ganska fantastiskt nygjord också, förstås. …

Den godaste champinjonsåsen som kan avnjutas till det mesta. Servera såsen med pasta, riven parmesan, ruccola och lite balsamico.

Den godaste champinjonsåsen som kan avnjutas till det mesta. Servera såsen med pasta, riven parmesan, ruccola och lite balsamico.

Den perfekta gröna såsen gjord på avokado. Passar jättebra till all sorts kött och fisk.

Den perfekta gröna såsen gjord på avokado. Passar jättebra till all sorts kött och fisk.

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...