Hej på er! Fredagspeppen lyser med sin frånvaro här dessvärre men det ska bli skönt att få ha en lugn helg hemma och bara få rå om varandra. Jag spenderar fortfarande dagarna mestadels i sängen, det blir inte många steg på stegräknaren. Antibiotikan har gjort sitt så lunginflammationen (med tillhörande feber) har krypit tillbaka men […]

Bräserade lövbiffsrullader med mozzarella och röd pesto 6 k i l o .

Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.

Biffarna av blandfärs får mer smak med ett uns senap i. En gräddig sås av champinjoner, crème fraiche, soja och balsamvinäger ackompanjerar biffen. Servera det hela med ris och rivna morötter.

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Hemmagjord Sweet Chilisås med två smaksättningar

Hemmagjord Sweet Chilisås

Här kommer recept på en tårtfyllning som kallas för "glasskräm". Detta recept består huvudsakligen utav två bas-ingredienser, nämligen vispad grädde och marsánkräm. Fyllningen blir krämig och smakar…

Här kommer recept på en tårtfyllning som kallas för "glasskräm". Detta recept består huvudsakligen utav två bas-ingredienser, nämligen vispad grädde och marsánkräm. Fyllningen blir krämig och smakar…

Falsk bearnaisesås - ett enklare sätt att göra en bearnaise som dessutom är SUPERGOD!! (detta recept ger drygt 3 dl färdig sås) Ingår i...

Falsk bearnaisesås - ett enklare sätt att göra en bearnaise som dessutom är SUPERGOD!! (detta recept ger drygt 3 dl färdig sås) Ingår i...

Operakällarens nobissås är skapad av Werner Vögeli. Gör gärna såsen några timmar i förväg och låt den stå och mogna i kylen, i en burk med tättslutande lock.

Nobissås Operakällarens nobissås är skapad av Werner Vögeli. Gör gärna såsen några timmar i förväg och låt den stå och mogna i kylen, i en burk med tättslutande lock

Operakällarens nobissås är skapad av Werner Vögeli. Gör gärna såsen några timmar i förväg och låt den stå och mogna i kylen, i en burk med tättslutande lock.

Följ med i stora glassguiden och lär dig göra mjuk, krämig hemgjord glass. Vi förklarar med steg för steg bilder och du får lära dig alla viktiga tips.

Följ med i stora glassguiden och lär dig göra mjuk, krämig hemgjord glass. Vi förklarar med steg för steg bilder och du får lära dig alla viktiga tips.

Pinterest
Search