Ernsts saffranskrans med äpple och mandelmassa. Ingredienser Saffransdeg150 g smör 50 g jäst 1.5 dl socker 0.5 tsk salt 5 dl mjölk ca 15 dl mjöl 1 g saffran Russin efter tycke och smak 1 st ägg (för pensling) Kransfyllningca 50 g smör 1 dl socker ca 200 g mandelmassa 2 st äpplen 100 g russin 100 g mandlar, hackade (till garnering)

Ernsts saffranskrans

Ernsts saffranskrans med äpple och mandelmassa. Ingredienser Saffransdeg150 g smör 50 g jäst 1.5 dl socker 0.5 tsk salt 5 dl mjölk ca 15 dl mjöl 1 g saffran Russin efter tycke och smak 1 st ägg (för pensling) Kransfyllningca 50 g smör 1 dl socker ca 200 g mandelmassa 2 st äpplen 100 g russin 100 g mandlar, hackade (till garnering)

Limoncello (kock Ernst Kirchsteiger)

Limoncello

Soffbord gjort av en gammal lastpall. Klicka på bilden och se hur enkelt du själv kan ett bord som det här. Foto: TV4

Soffbord gjort av en gammal lastpall. Klicka på bilden och se hur enkelt du själv kan ett bord som det här. Foto: TV4

Sittbänk i lecablock - Sommar med Ernst - tv4.se

Sittbänk i lecablock - Sommar med Ernst - tv4.se

Leilas recept på vörtbröd, ett underbart kryddigt bröd som doftar jul! Ungstemperaturen gäller för varmluftsugn.

Leilas fantastiska vörtbröd

This is a traditional christmas bread from Sweden. No christmas feast is complete without it!) in the broth from the ham and serve it with a slice of ham and mustard.

Leilas saffransskorpor med pistage och apelsin (kock Leila Lindholm)

Leilas saffransskorpor med pistage och apelsin

Piroger med prinskorv, surkål och senap

Ernst Kirchsteiger

Piroger med prinskorv, surkål och senap

Seeds and Stitches: Home made bagels, Leila Lindholm

I love the soft chewy texture of bagels. I'd go as far as to say that its bordering on obsessive, so its a wonder that we haven't attempted.

Pinterest
Search