More ideas from
Ångade buns med krispig tofu och kimchimajonnäs
 - Vegomagasinet

Ångade buns med krispig tofu och kimchimajonnäs - Vegomagasinet

Saffransrisotto är en riktig klassiker och det är lätt att förstå varför. Här fulländar vi den med knaprig shiitakebacon och frisk persiljeolja.

Saffransrisotto är en riktig klassiker och det är lätt att förstå varför. Här fulländar vi den med knaprig shiitakebacon och frisk persiljeolja.

Dessa otroligt söta små pannkasmuffins är både supergoda och lätta att göra!

Dessa otroligt söta små pannkasmuffins är både supergoda och lätta att göra!

Hon häller ättika i tvättmaskinen. Men när du ser varför, MÅSTE du prova själv!

Hon häller ättika i tvättmaskinen. Men när du ser varför, MÅSTE du prova själv!

Har du några gamla bananer liggandes i fruktskålen hemma? Gör en mumsig kaka med banan. Det blir fantastiskt gott!

Har du några gamla bananer liggandes i fruktskålen hemma? Gör en mumsig kaka med banan. Det blir fantastiskt gott!

Svärmors supersaftiga sockerkaka

Svärmors supersaftiga sockerkaka

Bakverk och Fikastunder - Recept på tårtfyllningar

Bakverk och Fikastunder - Recept på tårtfyllningar

Så enkelt får du bort etiketter från glasburkar

Så enkelt får du bort etiketter från glasburkar

Herregud! Varför har ingen sagt något? När jag ser vad bakpulver kan göra undrar jag varför den bara stått i skåpet hela mitt liv.

Herregud! Varför har ingen sagt något? När jag ser vad bakpulver kan göra undrar jag varför den bara stått i skåpet hela mitt liv.

Kolaglass på 2 ingredienser

Kolaglass på 2 ingredienser

Mina bästa recept

Mina bästa recept

Nutellafyllda Munkar

Nutellafyllda Munkar

Stekta bananer med råsocker och glass

Stekta bananer med råsocker och glass