Ett gammeldags, väl beprövat kolarecept som är perfekt & ljuvligt gott!

Ett gammeldags, väl beprövat kolarecept som är perfekt & ljuvligt gott!

4. Häll glassmeten i en limpform, ca 1 ½ liter. Strö lite krossade pepparkakor på ytan. Täck formen med plast och ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering. Servera glassen i strutar eller på tallrik.

4. Häll glassmeten i en limpform, ca 1 ½ liter. Strö lite krossade pepparkakor på ytan. Täck formen med plast och ställ den i frysen i ett par timmar tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering. Servera glassen i strutar eller på tallrik.

Saffranssockerbullar med vit choklad | Tidningen Hembakat

Saffranssockerbullar med vit choklad | Tidningen Hembakat

Hej och välkommen till min blogg. Helena heter jag och har ett stort intresse för bakning av alla slag. Jag bor med min man, son och 3(!) katter i ett hus på landet. Bloggen kommer främst att handla om bakning men även matlagning, odling och skapande av rätter efter årstiderna. Jag har alltid sagt att hemmalagat är alltid godast så följ med på min resa så hoppas jag att ni kan få lite inspiration.

Hej och välkommen till min blogg. Helena heter jag och har ett stort intresse för bakning av alla slag. Jag bor med min man, son och 3(!) katter i ett hus på landet. Bloggen kommer främst att handla om bakning men även matlagning, odling och skapande av rätter efter årstiderna. Jag har alltid sagt att hemmalagat är alltid godast så följ med på min resa så hoppas jag att ni kan få lite inspiration.

Pinterest
Search