Gabriella Hjärtström

Gabriella Hjärtström

2 followers
·
1 followers
Gabriella Hjärtström
More ideas from Gabriella
Mumsig klassiker med bacon, kyckling och majonnäs – nu som smörgåstårta. Låt gärna stå i kylen över natten. Garnera med ruccola och tomater strax före servering.

Mumsig klassiker med bacon, kyckling och majonnäs – nu som smörgåstårta. Låt gärna stå i kylen över natten. Garnera med ruccola och tomater strax före servering.

Fyllt bröd- Focacciasnurra

Fyllt bröd- Focacciasnurra

Mandeltårta med lemon curd och vispad hallonpannacotta | My Kitchen Stories

Mandeltårta med lemon curd och vispad hallonpannacotta | My Kitchen Stories

Himmelsk_jordgubbstarta1

Himmelsk_jordgubbstarta1

Matjessill i glas med med pepparrotsgrädde och äpple

Matjessill i glas med med pepparrotsgrädde och äpple

passionsfruktsmousse6

passionsfruktsmousse6

Nyttig melonglass – Lindas Bakskola

Nyttig melonglass – Lindas Bakskola

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.