Nybakta morgonfrallor på fem minuter? Jodå, bara du förbereder degen kvällen innan och sätter in i kylen så har du färska frallor på morgonen på ett litet kick!

Nybakta morgonfrallor på fem minuter? Jodå, bara du förbereder degen kvällen innan och sätter in i kylen så har du färska frallor på morgonen på ett litet kick!

Blixtsnabbafrukostbullar1

Blixtsnabbafrukostbullar1

Låt degen jäsa i kylen över natten, så har du nybakat på nolltid till frukosten! Blandar du dessutom alla torra ingredienser i förväg i en fin burk så blir det ännu enklare att servera pinfärskt bröd.

Nattjästa frukostbullar med aprikoser och valnötter - Recept

Låt degen jäsa i kylen över natten, så har du nybakat på nolltid till frukosten! Blandar du dessutom alla torra ingredienser i förväg i en fin burk så blir det ännu enklare att servera pinfärskt bröd.

Perfekta pinnbröd som smakar gudomligt gott på utflykten!

Perfekta pinnbröd som smakar gudomligt gott på utflykten!

bröd

bröd

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

4. Ta en påse frysta frallor (eller en i taget) när du är sugen på nygräddat bröd (de håller 1–2 månader i frysen).

4. Ta en påse frysta frallor (eller en i taget) när du är sugen på nygräddat bröd (de håller 1–2 månader i frysen).

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Festbröd med flingsalt – Lindas Bakskola

Festbröd med flingsalt – Lindas Bakskola

4. På morgonen: Ta fram bröden ur kylen. Sätt ugnen på 250 grader. Grädda bröden mitt i ugnen i 12–15 min. Låt dem svalna på ett galler.

4. På morgonen: Ta fram bröden ur kylen. Sätt ugnen på 250 grader. Grädda bröden mitt i ugnen i 12–15 min. Låt dem svalna på ett galler.

4. Sätt in brödet mitt i ugnen i en kall ugn, sätt temperaturen på 200 grader. Bröden jäser under tiden ugnsvärmen ökar. Låt bröden stå i ugnen i ca 50 min. Låt det svalna på ett galler.

4. Sätt in brödet mitt i ugnen i en kall ugn, sätt temperaturen på 200 grader. Bröden jäser under tiden ugnsvärmen ökar. Låt bröden stå i ugnen i ca 50 min. Låt det svalna på ett galler.

Små portionsbröd bakade med havregryn, grahamsmjöl, vetemjöl och honung.

Frukostbröd med honung och havre

Små portionsbröd bakade med havregryn, grahamsmjöl, vetemjöl och honung.

Pitabröd - ZEINAS KITCHEN

Pitabröd - ZEINAS KITCHEN

Pinterest
Search
Get a free account to see more ideas

Free, unlimited access to ideas

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Already a member?
Log in
Pinterest helps you find ideas to try.