Bostäder Till Salu Utomlands

Bostäder till salu utomlands. Lägenheter eller hus säljes i Europa. Vårt stora nätverk erbjuder dig hus och lägenheter ute till försäljning i länder som Spanien, Italien, Turkiet, Cypern, Frankrike samt Portugal. Bästa kvalitet till bästa pris! Vi uppdaterar med nya, fräscha köpobjekt kontinuerligt så glöm inte att titta in på vår sida för uppdatering av bostäder utomlands.
11 Pins659 Followers
Ljuvlig lägenhet Benidorm, Alicante, Spanien. Denna lägenhet har en fantastisk havsutsikt och ligger mycket nära till stranden i det heta turistparadiset Benidorm. Detta är verkligen en enastående lägenhet med hög kvalitet, en öppen planlösning och stora fönster i hela lägenheten som gör lägenheten mycket ljus samtidigt som den ger ger Dig underbara vyer dygnet runt. Klicka foto för mer information.

Lovely Apartment For Sale in Benidorm, Spain. Click photo for more information.

Strandlägenhet, Kestel, Alanya, Turkiet. Takvåning ett stenkast från stranden och det ljuva medelhavet! Fantastisk utsikt över medelhavet. Oslagbar solnedgång är ett stort plus för denna lägenhet med bara några steg till havet och en underbar sandstrand. Klicka foto för mer information.

Beach Front Penthouse For Sale in Alanya, Turkey. Click photo for more information.

Lägenhet på 1 sovrum i Torrevieja. Super tillfälle att äga en fin lägenhet med superb havsutsikt i Torrevieja. Torrevieja är en av de snabbast växande städerna i hela Spanien och också en ideal plats för semester för hela familjen. Denna lägenhet ligger på en underbar och unik plats, med sitt läge precis vid stranden “La Mata Beach”, Torrevieja. Lägenheten består av ett sovrum, ett badrum, vardagsrum och kök, rymlig terrass med panorama utsikt över havet. Klicka foto för mer information.

1 Bedroom Apartment fro Sale in Torrevieja. Click photo for more information.

Underbart hus, Quesada, Alicante, Spanien. Detta charmiga hus på tre sovrum ligger i ett lugnt område i Quesada. Byggd på en stor tomt på 610 kvm, erbjuder stora asfalterade uppfart för en bil, stor terrasserad trädgård med Medelhavets buskar och träd och privat 7.5×3.5m pool med kaklade omgivande terrasser.arna med villa är en takterrass med fin utsikt. Klicka foto för mer information.

Wonderful House For Sale in Alicante Area, Spain. Click photo for more information.

Exklusiv strandlägenhet på Cypern. Dessa fantastiska strandnära lägenheter erbjuder enastående panoramautsikt över stranden och havet. Caesar Beach Apartments är en lyxig, fem stjärnig egendom som erbjuder Dig det ultimata livet i Iskele på Norra Cypern, endast 50km från huvudstaden Nicosia men direkt på stranden. Klicka foto för mer information.

Exclusive Beachfront Apartment in Iskele, Cyprus. Click photo for more information.

Lyxig studio i Alanya, Turkiet. Perfekt beläget i hjärtat av staden. Lyxig studio/lägenhet i Alanya/Turkiet och mycket nära Alanyum köpcentrum. Några hundra meter till stranden och bekvämligheter som restauranger, barer och butiker direkt utanför din dörr. Klicka foto för mer information.

Luxurious Studio Apartment For Sale in Alanya, Turkey. Click photo for more information.

Bara några meter från havet på Sardinien, Italien. Detta fantastiska projekt, Sardinia, Castelsardo ( Sassari Provinsen ) är under uppbyggnad och de första husen/lägenheterna kommer att vara klara under sommaren 2016. Det erbjuds 3 möjligheter eller typer av hus/lägenheter ute till försäljning. Klicka foto för mer information.

For Sale Houses/Apartments just a Few Meters from the Sea, Sardinia, Italy. Click photo for more information.

Hus på Mallorca, Spanien säljes. Detta moderna projekt erbjuder fristående villor och parhus med 2 eller 3 sovrum och trädgårds utrymme samt etagelägenheter med 2 sovrum och 2 badrum på bottenvåningen med en trädgård och första våningen kommer med solarium. Klicka foto för mer information.

House for Sale in Palma de Mallorca, Spain. Click photo for more information.

Fantastisk lägenhet i Lombardiet - Italien. Skräddarsydda och exlusiva lägenheter säljes, med underbar pool och allt för din hälsa. Om du behöver ett hem där man kan ägna tid för dig själv och avkoppling, till glädje för ett liv fullt av tillfredsställelse med din familj och vänner, så har du hittat den.  Klicka foto för mer information.

Stunning Apartment in Lombardy, Lake Iseo in Italy. Click photo for more information.

Fullt möblerad lägenhet på Cypern! Upptäck de unika egenskaperna i denna superba lägenhet som är ute till försäljning i underbara Iskele/Famagusta på norra Cypern. Lägenheten ligger på första våningen och är i mycket hög klass. Lägenheten som vi vill uppmärksamma dig på är på 60 kvadratmeter med 11 kvadratmeter terass. Klicka foto för mer information.

Fully Furnised Apartment in Iskele, Long Beach, Cyprus. Click photo for more information

Denna lägenhet, belägen i en vacker miljö nära golfbana, erbjuder en mycket stor privat trädgård med trä golv och Bermuda gräs plus en fantastisk utsikt över golfbanan. Byggnaden erbjuder en arkitekt ritad och gemensamma trädgårdar och 2 stora pooler för att friska upp dig själv under varma dagar. Klicka foto för mer information!

3 Bedroom Apartment in Nueva Andalucia to rent from pw, within 15 mins walk of a Golf course, with a shared swimming pool. With balcony/terrace, air con, TV and DVD.

Pinterest
Search