Linda Hellquist Givingpeople

0 followers
·
7 following
Linda Hellquist Givingpeople
More ideas from Linda Hellquist
charcuterie-board-real-food-by-dad

charcuterie-board-real-food-by-dad

Baked Brie with Blackberry Compote and Spicy Candied Pecans

Baked Brie with Blackberry Compote and Spicy Candied Pecans

Enkel förrätt eller tilltugg som förbereds i ett nafs. Välj din favoritost, pensla med olja och doppa i hackade frön eller nötter. Klart! Ställ fram ett helt fat, de här ostsnacksen kommer gå åt.

Enkel förrätt eller tilltugg som förbereds i ett nafs. Välj din favoritost, pensla med olja och doppa i hackade frön eller nötter. Klart! Ställ fram ett helt fat, de här ostsnacksen kommer gå åt.

Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.

Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Här är en rätt som vi aldrig tröttnar på. Frasiga filodegsrullar med krämig jordnötspasta. Perfekt sätt att avsluta veckan på.

Här är en rätt som vi aldrig tröttnar på. Frasiga filodegsrullar med krämig jordnötspasta. Perfekt sätt att avsluta veckan på.

Garlic and Ginger Bok Choy ~ Year of the Red Monkey ~ Lydia's Flexitarian Kitchen

Garlic and Ginger Bok Choy ~ Year of the Red Monkey ~ Lydia's Flexitarian Kitchen

Receptet finns också med i mästerkockens nya kokbok "Varje dag är en fest" (Bonnier Fakta).

Receptet finns också med i mästerkockens nya kokbok "Varje dag är en fest" (Bonnier Fakta).